Zprávy

Bonett v Jičíně otevřel první CNG stanici roku 2016

Řidiči tak mohou CNG tankovat již na 110 místech v ČR.

Společnost Bonett Gas Investment a. s. i nadále pokračuje v rozšiřování vlastní sítě veřejných plnicích stanic na CNG. V polovině ledna totiž v Jičíně otevřela další stanici s pořadovým číslem osmnáct. Řidiči ji naleznou na čerpací stanici Kontakt v průmyslové zóně v těsné blízkosti firem Continental či Kobit na Hradecké ulici. Tato komunikace se napojuje na silnici I/16, což je velmi frekventovaný tah z Mladé Boleslavi na Hradec Králové, resp. do Krkonoš.
 
Ve východních Čechách jde po Hradci Králové a Svitavách o třetí vlastní plnicí stanici.
Natankovat CNG na ni můžete 24 hodin denně, platit lze buď u obsluhy čerpací stanice, a to hotově nebo bankovními, resp. CNG kartami, nechybí ani platební terminál. Využít lze i všech výhod Bonett EUROGAS CNG karet.
 
Společnost Bonett se významnou měrou podílí na rychlém rozvoji infrastruktury na CNG v České republice. „Vloni na podzim byla otevřena jubilejní stá stanice u nás, nedávno otevřený Jičín je v pořadí 110. místem, kde mohou motoristé natankovat zemní plyn do svých vozů,“ říká Václav Holovčák, místopředseda představenstva Bonett Gas Investment. „Letos ještě plánujeme otevřít až 15 dalších nových stanic,“ poodhaluje další plány.
 
Bonett
 
Bonett je největším prodejcem CNG do vozidel v ČR. Působí na českém a slovenském trhu, a orientuje se na investice, provozování a dodávky stanic na alternativní paliva. Skupina provozuje pod značkou BONETT EUROGAS aktuálně 18 CNG stanic, například velké veřejné autobusové plnicí stanice CNG například v Liberci, Kladně, Přerově, a dalších městech, a má podíl 15 % na prodeji CNG v ČR. V roce 2016 plánuje otevření dalších až 15 nových CNG stanic, v příštích letech několik desítek nových CNG stanic. Bonett technologie plnicích stanic CNG jsou spojeny se špičkovou technologií s až pětiletou zárukou, nadstandardními službami a non-stop servisem včetně nepřetržitého dispečinku. Stanice Bonett je možno najít i například v továrnách Škoda Auto, Volkswagen, nebo výrobce autobusů Iveco, Bonett vybudoval i největší plnicí stanice CNG ve střední Evropě; z technologií Bonett je plněno téměř 50% všech CNG autobusů v ČR, Bonett má majoritní podíl na všech nově budovaných CNG stanicích. Bonett poskytuje i veškeré související projekční, poradenské, ekonomické a finanční služby, včetně investic a provozování CNG stanic a prodeje CNG konečným zákazníkům. 

Přečtěte si také

Back to top button