Zprávy

cargo-partner otevírá v Šanghaji celní sklad s plochou 3.700 m2

Spolecnost cargo-partner otevrela v Šanghaji celní sklad se skladovací plochou 3.700 metru
ctverecních. Slavnostní otevrení se konalo dne 8. ríjna 2016.

Spolecnost cargo-partner, poskytovatel mezinárodní dopravy, logistiky a souvisejících informacních technologií, otevrela v rámci rozširování své síte v Asii nový celní sklad v Šanghaji. Tento sklad je speciálne navržen pro uskladnení elektronických soucástek a disponuje 600 paletovými místy a prostorem s kapacitou 17 000 kontejneru na drobné díly. K zajištení hladkého presunu více než 5 000 artiklu (skladových jednotek) do nových skladových prostor bylo nutné velmi peclivé naplánování. Nový sklad se nachází v logistickém parku Shanghai Waigaoqiao Bonded Logistics Park, v jednom z hlavních dopravních uzlu v regionu. Spolecnost cargo-partner ocekává približne 10 000 odbavených zásilek rocne a bude zajištovat spedici, skladování, zastupování pri vyrizování všech celních formalit a další služby s pridanou hodnotou.
 
Vlastní zastoupení v Cíne od roku 2004
 
Spolecnost cargo-partner pusobí v Cíne od roku 2004, kdy zde zrídila první vlastní pobocky a v soucasnosti zamestnává na území kontinentální Cíny více než 260 pracovníku (údaje z kvetna 2015). Krome Šanghaje má tento poskytovatel logistických služeb pobocky také v dalších lokalitách, konkrétne ve mestech Peking, Kanton, Ning-po, Cching-tao, Tianjin a Sia-men, vcetne celního skladu s plochou 20.000 metru ctverecních v prístavu Šen-cen. cargo-partner dále poskytuje dopravní a logistické služby v asijsko-pacifickém regionu prostrednictvím svých zastoupení a rozsáhlé síte obchodních partneru v Hongkongu, Malajsii, Indonésii, Singapuru, Jižní Koreji, na Tchaj-wanu, v Thajsku a Vietnamu.
 
Stefan Krauter, výkonný reditel cargo-partner, se slavnostního otevrení zúcastnil osobne a zduraznil význam této investice pro spolecnost: „Otevrení nového celního skladu v Šanghaji je duležitým krokem v naší strategii rozvíjení ucelených a vysoce sofistikovaných služeb pro naše zákazníky. Tesná spolupráce s našimi zákazníky i kooperace mezi našimi zamestnanci po celém svete nám umožnuje nabízet flexibilní rešení šitá na míru.“

Přečtěte si také

Back to top button