Zprávy

Expresně do Německa nyní i pro ADR

Společnost GO! Express & Logistics rozšiřuje svou nabídku doplňkových služeb pro přepravu expresních zásilek do Německa. Nově je v rámci exportu i importu zásilek možné přepravovat nebezpečné zboží podle Evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě nebezpečných věcí (ADR).

„Vzhledem ke zvýšené poptávce na přepravy nebezpečného zboží v rámci našeho expresního servisu do Německa jsme zavedli doplňkovou službu GO! ADR. Díky tomu můžeme nabídnout náš standardní expresní servis také pro nebezpečné zboží, které jsme do nedávna museli odmítat,“ komentuje novou službu prokuristka GO! Pavla Eretová a dodává: „Službu GO! ADR nabízíme v rámci naší vlastní sítě a to po České republice a do Německa, kde lze službu využívat jak pro importní, tak exportní zásilky.“
 
Minulý rok společnost získala oprávnění pro převoz GMO materiálu a stala se tak jedinou expresní přepravní společností s vlastní systémovou sítí v ČR, která toto oprávnění vlastní. Nová služba GO! ADR na tuto službu navazuje a rozšiřuje možnosti GO! v rámci přeprav nebezpečného zboží. Ve spojení se servisem GO! Expres může společnost nabídnout doručení nebezpečných zásilek ve většině průmyslových oblastí do 10 hodin dopoledne a po celém Německu nejpozději ve 12 hodin dopoledne následující pracovní den od vyzvednutí. Navíc ve spojení s dalšími doplňkovými službami může takové zásilky doručovat již od 7:00 ráno nebo o víkendu.

Přečtěte si také

Back to top button