Zprávy

Magirus vyhrál dvě významné zakázky v Itálii a Německu

Specialista na požární vozidla Magirus získal dvě velké zakázky pro italské a německé hasičské
sbory v celkovém objemu přibližně 200 kusů.

Na konci roku 2016 dosáhla firma Magirus, značka CNH Industrial (NYSE: CNHI / MI: CNHI), dvou významných výsledků, které ještě posílí výrobní plán pro rok 2017.
Hasičské sbory italského ministerstva vnitra uzavřely s firmou Magirus rámcovou smlouvu až na 100 hasičských vozidel. Tato smlouva, platná na dobu tří let, zahrnuje dodávku APS vozidel s nádrží na vodu, tedy hlavních městských hasičských vozidel v Itálii.
 
Nová konfigurace APS vozidel firmy Magirus je založena na podvozku Eurocargo 4×2 od Iveco, značky společnosti CNH Industrial pro komerční vozidla, spolu s kabinou Magirus Team Cab, nejbezpečnější kabinou pro posádky na trhu. Vozidlo je kromě toho vybaveno sadou špičkových zařízení, například elektronickým stabilizačním programem, senzory pneumatik, předními/zadními kamerami se záznamovým systémem a úplným LED osvětlením, jež umožňují nejmodernější a nejbezpečnější hasicí a provozní funkci vozu. Na základě rámcové smlouvy už bylo na přelomu roku zadáno 30 prvních objednávek.
 
Na konci listopadu si firmu Magirus vybral Hasičský institut Severního Porýní-Vestfálska, jedno z největších německých výcvikových center pro hasiče, a zadal jí velkou objednávku až na 109 vozidel. Tato rámcová smlouva zahrnuje výrobu a dodávku hasičských vozidel Magirus LF-Kats v průběhu čtyř let, až do roku 2021. K rozhodujícím faktorům této zakázky patřily výjimečná kvalita značky a kabina Magirus Team Cab.
 
Prvních 27 vozidel pro Hasičský institut již bylo objednáno. Předávací ceremoniál se bude konat v „Magirus Experience Center“ v Ulmu v Německu, domově zákaznického centra značky pro hasičskou techniku.
 
 

Přečtěte si také

Back to top button