Motorismus

8 nových tahačů Scania pro firmu ZOŠI TRANS

Moravské zastoupení společnosti Scania Czech Republic předalo dalších 8 ks nových tahačů značky Scania R440 významnému dopravci v regionu, společnosti ZOŠI TRANS, s.r.o.

Vozidla jsou vybavena velmi moderní technologií např. systémem pro sledování provozu vozidla - Scania Fleet Management, dále systémem Scania Driver Support poskytujícím jízdní doporučení. Součástí vozidla je i Scanina Active Prediction. Tento tempomat s aktivním předvídáním pomocí integrovaných map a GPS pomáhá řidiči snižovat náklady na palivo a opotřebení vozidla. Vozidla jsou osazena motorem o výkonu 440 koní (v emisní třídě EEV), který byl vybrán na základě výsledků důkladných několikaměsíčních testů. Součástí předávky bylo proškolení řidičů zaměřené na hospodárnou jízdu. 
 
ZOŠI TRANS 
Společnost ZOŠI TRANS, s.r.o. (založená v roce 2003) je dlouholetým, stabilním a významným obchodním partnerem společnosti Scania Czech Republic s celkovým počtem dodaných vozidel přesahující hranici 110 ks vozidel. Kooperující společností je ZOŠI AGRO, s.r.o., která se zabývá zemědělstvím a je v některých komoditách největším pěstitelem v ČR a Evropě. V roce 2012 společnost vybudovala logistický areál v Nových Bránicích, kde se nachází sklady, servis nákladních vozidel a v neposlední řadě také sídlo společnosti. „V loňském roce přesáhl počet dodaných vozidel Scania společnosti ZOŠI číslo 100. Touto předávkou se pomalu blížíme k dalšímu pěknému kulatému číslu.“ říká Jiří Toman, prodejce klíčovým zákazníkům Scania.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button