Motorismus

Další vítězství pro Renault Trucks – MKR Technology

Osmý podnik FIA Evropského poháru tahačů skončil pro tým Renault Trucks – MKR Technology úspěchem v podobě vítězství Markuse Bösigera v posledním závodě víkendu.

Několik tisíc diváků a více než 1 500 pozvaných hostů si společně mohli užívat dění na závodní dráze a seznámit se s novou modelovou řadou Renault Trucks. Konec sezóny 2013 FIA Evropského poháru tahačů se pomalu blíží a tým Renault Trucks-MKR Technology odjíždí z dalšího podniku v belgickém Zolderu s vítězstvím.
 
V sobotu nestálo při pilotech týmu mnoho štěstí. Markus Bösiger měl po startu v prvním závodě víkendu kolizi, při které byl zcela zničen jeho závodní speciál a nemohl se tak zúčastnit druhého sobotního závodu. Adam Lacko zápasil s několika technickými problémy a i přes to, že mu štěstí nebylo úplně nakloněno, dojel v prvním závodě na čtvrtém místě. V neděli si náhradní závodní speciál pilotovaný Markusem Bösigerem dojel pro vítězství ve čtvrtém závodě a celý závodní víkend tak pro tým skončil úspěchem.
 
Během víkendu přivítal Renault Trucks ve VIP zázemí více než 1 500 příznivců své značky. Jedinečná příležitost sdílet společně nejen vášeň pro závodní stroje ale také příležitost k představení nové modelové řady Renault Trucks. Hosty při vstupu do stanu vítal Renault Trucks T High sleeper cab se zcela rovnou podlahou a kolem zázemí bylo vystaveno šest dalších nových modelů.
 
Renault Trucks připravil pro své malé i velké hosty zajímavý program v podobně závodních simulátorů, které jsou mezi zákazníky stále velmi oblíbené, simulátor ekonomické jízdy a samozřejmě nechyběl ani butik Renaul Trucks, který představil novou kolekci reklamních předmětů, která je úzce spojena s novou modelovou řadou Renault Trucks.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button