Motorismus

Nový management Renault Trucks

Společnost Renault Trucks oznamuje jmenování pana Bruna Blina do pozice Prezidenta Renault Trucks Commercial, který ve funkci nahradil Heinze-Jürgena Löwa, který se rozhodl společnost opustit.

Bruno Blin se své funkce ujme 1. ledna 2013. Peter Karlsten, Vice Prezident skupiny Volvo a generální ředitel prodeje a marketingu v Evropě, na Středním východě a v Africe, v této souvislosti zdůraznil: „Na reorganizaci, která proběhla ve společnosti Renault Trucks, musí být nahlíženo v širším kontextu, tj. v kontextu reorganizace skupiny Volvo a všech koncernových značek nákladních vozidel, s jejíž pomocí budeme moci plně využít jejich potenciál. Společnost Renault Trucks v červnu kompletně obnoví všechny řady svých vozidel, čímž si zajistí silnější pozici na trhu. Po zavedení nové organizace a představení nových modelových řad bude společnost Renault Trucks silnější a konkurenceschopnější než kdy dříve.“
 
Bruno Blin působí ve společnosti od roku 1999, přichází ze společnosti Group Trucks Technology, kde od roku 2004 řídil světové oddělení nákupů. Disponuje rozsáhlými zkušenostmi z práce v komplexních, mezinárodních a víceznačkových prostředích. Prokázal své schopnosti a vlastnosti nutné pro provádění významných změn v mezinárodních společnostech„, doplnil Peter Karlsten.
 
V posledních pěti letech skupina investovala do společnosti Renault Trucks více než 2 miliardy eur. „Společnost Renault Trucks má velký potenciál. Jsme toho názoru, že v naší růstové strategii bude hrát klíčovou roli“ uzavírá Peter Karlsten.
 

Přečtěte si také

Back to top button