Zprávy

Novinky Semperit: Pneumatika RUNNER T2 445/45 R 19.5

Pro velkoobjemové náklady, které vyžadují třímetrovou vnitřní výšku nákladového prostoru, nabízí Semperit nové nízkoprofilové pneumatiky RUNNER T2 445/45 R 19,5“.

Nové pneumatiky pro vysoký kilometrový výkon byly navrženy pro 9-tunové zatížení nápravy a jsou urèeny pro regionální i dálkovou pøepravu.
 
Právě uvedená řada pneumatik Semperit RUNNER zaznamenala velmi pozitivní ohlas u přepravních společností, které kladou silný důraz na atraktivní poměr cena/výkon. Semperit nyní rozšiřuje komplexní nabídku pneumatik pro nákladní vozidla o pneumatiku RUNNER T2 v rozměru 445/45 R 19,5″.
Tento rozměr pneumatiky je obzvláště vhodný pro takzvané megatrailery, tedy návěsy s nákladovým prostorem až 100 m³, které vyžadují nízkou výšku platformy pro splnění zákonných požadavků v oblasti maximální povolené výšky vozidla.
V sektoru, ve kterém je efektivita vždy nejvyšší prioritou, je pneumatika RUNNER T2 díky svému nízkému profilu a vysokému kilometrovému výkonu naprostou špičkou.   
 
Optimalizovaný tvar pneumatiky se zesílenými rameny, nový dezén a nově vyvinutá pryžová směs zajišťují pneumatice RUNNER T2 vysoký kilometrový výkon a optimalizovaný valivý odpor. To se taktéž projevilo tím, že jsou pneumatiky označeny EU štítkem s hodnotou „B“ v kategorii spotřeby paliva. Tato návěsová pneumatika taktéž nese označení M+S a plní tak zákonné požadavky pro použití v zimních podmínkách.
Díky odolné konstrukci kostry je pneumatika Semperit RUNNER T2 445/45 R 19.5 velmi dobře protektorovatelná. Představuje tedy nákladově efektivní řešení po celou dobu své životnosti.
 

Přečtěte si také

Back to top button