Zprávy

Peugeot Professional Roadshow 2016 představí model Traveller

Cílem akce je představit firemním zákazníkům modelovou řadu užitkových a manažerských vozů značky Peugeot. Letos bude hlavní hvězdou Peugeot Traveller.

Koncept „roadshow“ se stal pro Peugeot v České republice osvědčenou obchodní metodou a příležitostí předvést zákazníkům produktové novinky. Roadshow pro soukromé klienty uspořádal Peugeot v ČR již osmkrát, akci pro firemní klienty – Peugeot Professional Raodshow – pořádá počtvrté.
 
Letošní Peugeot Professional Roadshow potrvá od 6. do 30. září a proběhne na 16 místech po celé České republice. Nejočekávanější novinkou, která se zde návštěvníkům představí v české předpremiéře, je PEUGEOT TRAVELLER. Tento nový model je určen zejména pro luxusní přepravu více osob. Jeho zákazníci tedy budou např. společnosti podnikající v cestovním ruchu, dopravě, apod. Firemní klientela je cílovou skupinou také pro užitkové vozy. Na Peugeot Professional Roadshow se proto objeví NOVÝ PEUGEOT EXPERT, BOXER VALNÍK, BOXER COMBI a BOXER MINIBUS. Kategorii manažerských vozů bude reprezentovat její typický zástupce – 508 SW. Z osobních automobilů značky Peugeot byly zvoleny modely s početnou firemní klientelou – 308 SW a  PARTNER TEPEE.
 
Většinu vozů budou zákazníci moci otestovat. Zástupci participujících koncesionářů značky Peugeot budou po celou dobu akce návštěvníkům k dispozici pro informace o produktech a službách zaměřených zejména na fleetovou klientelu.

Přečtěte si také

Back to top button