Silniční doprava

Společnost Arthur Welter trvale expanduje již od roku 1962

Na evropských cestách je k dnešnímu dni téměř 500 sad přepravujících zboží našich klientů. Patří k nim 350 souprav provádějících mezinárodní přepravu, více než 120 souprav na vnitrostátní úrovni, jakož i více než 21 vyškolených a kvalifikovaných dopravců poskytujících 120 vlastních souprav.

Rodinný podnik Arthur Welter má v Lucembursku dlouholetou tradici. Neustálá snaha uspokojovat vysoké požadavky klientů i stále větší ambice spolupracovníků způsobily, že se z Arthur Welter stala jedna z největších dopravních společností v Lucembursku. Oblast působení zastřešuje nejen dopravu a logistiku, ale také skladování a proclívání zboží. Ve všech oblastech společnost využíva dlouholeté zkušenosti.

Společnost mezitím otevřela 7 dalších poboček v různých státech EU, které také přispěly k efektivnímu zabezpečení dodavatelského řetězce. Navzdory své velikosti je firma Arthur Welter schopna okamžitě zareagovat na změny, které tento trh přináší. Snižování emisí CO2 a šetrnost k životnímu prostředí musí být a také jsou jedněmi z jejich podnikatelských priorit.

Účast na různých EKO projektech, ocenění za šetrnost k životnímu prostředí a neustálé obnovování vozového parku dávají jasný signál, že budoucnost Arthur Welter bude ještě lepší a ještě zelenější. V roce 2007 Arthur Welter otevřel pobočku v Senci. Pobočka a její zaměstnanci disponují 80 sadami. Permanentní rozmach společnosti však nutí nadále hledat nové řidiče, disponenty i dopravce.

Pozornost sa zaměřuje na řidiče a zaměstnance, kterým je v přátelské a rodinné atmosféře s nadprůměrným ohodnocením vytvářený prostor pro seberealizaci a vlastní zlepšovací nápady, což jen podpoří pokrok celé společnosti.

Dopravcům, kteří se Arthur Welter rozhodnou spolupracovat, nabízí kompletní servis. Od plánování přes komunikaci s řidiči až po zpracování přepravních dokumentů. Dvě oddělení letecké a všeobecné přepravy nabízejí každému zájemci možnost spolupráce.

Hledáme dopravce

Pro oddělení letecké a všeobecné přepravy hledáme:

  • Plachtové návěsy (mega a standard)
  • Skříňové a chladírenské návěsy
  • Soupravy pro přepravu nebezpečného zboží

    Nabízíme:
  • Efektivní vytíženost vozidla
  • Platby za přepravu spolehlivě a včas
  • Stálé přepravy v EU ( D, F, BENELUX, CH, A, SK, CZ, PL)
  • Dostupnost 24/7
  • Dlouhotrvající partnerství
  • Vnitrostátní a mezinárodní přepravy
  • Komunikaci s řidičem

e-mail: kontrakt@awelter.com
www.awelter.com

Ve spolupráci
transport-logistika.cz
Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button