Zprávy

Spolecnost cargo-partner spouští vlastní celoevropskou burzu preprav „Road Carrier Platform“

Burza Road Carrier Platform spolecnosti cargo-partner je v provozu od 7. listopadu
2016. Tato databanka preprav zjednodušuje vyhledávání aktuálních nabídek nákladu,
dostupné kapacity vozu a poskytuje cenné informace pro efektivní vytežování.

Mezinárodní poskytovatel prepravních a informacne-logistických služeb cargo-partner spolupracuje pri zajištování silnicních preprav po celé Evrope s radou vybraných dopravcu. Road Carrier Platform zjednodušuje proces výberu a podporuje celofiremní rízení kvality. Od listopadu 2016 bude spolecnost cargo-partner zadávat veškeré objednávky preprav výhradne pres Road Carrier Platform. Dopravci, kterí se zaregistrují a poskytnou požadované dokumenty a doklady o kvalite, získají úplný prístup ke všem poptávkám na silnicní prepravy.
 
Zajištení kvality
Po nahrání všech prepravních dokumentu a zvláštních povolení provede cargo-partner jejich poverení a konecné potvrzení. Automatické systémové upomínky zajištují, že dokumenty jsou vždy aktuální.
 
Minimalizace jízd naprázdno
Prepravci mohou definovat jak své speciální schopnosti a možnosti, tak upozornovat na svá aktuálne volná vozidla. Zajistí si tak cílené poptávky na prepravy a nejefektivnejší vytížení. Dále mohou pomocí platformy Road Carrier Platform vyhledávat dostupné náklady a zasílat nabídky prímo ze systému. Tím se zjednodušuje komunikace a minimalizují jízdy naprázdno.
 
Optimalizace cen
Platforma Road Carrier Platform umožnuje prepravcum snadné prohlížení všech cenových nabídek, které ze systému zaslali, vcetne nákladu, které nakonec nezískali. Pomocí tohoto prehledu muže každý prepravce doladit své ceny v závislosti na poptávce.

 

Přečtěte si také

Back to top button