Zprávy

V areálech CTP pracuje více než 53 000 lidí

V průmyslových areálech a office parcích společnosti CTP ve střední a východní Evropě v současné době pracuje více než 53 000 lidí. Lídr na trhu průmyslových nemovitostí zároveň zlepšuje služby a zázemí ve svých areálech.

Celkový počet vytvořených pracovních příležitostí v rámci portfolia společnosti CTP ve střední a východní Evropě oproti minulému roku vzrostl o necelých 13 % (ze 47 000 v roce 2015). Nejvíce z nich, celkem 44 000 bylo vytvořeno v areálech developera v České republice. Tisíce dalších pracovních míst dále vytvářejí klienti CTP. Společnosti, které působí v prostorách CTP, vyžadují vysoce kvalifikované zaměstnance, a nabízejí tak i odpovídající platové ohodnocení. 
 
V souvislosti s narůstajícím počtem zaměstnanců pracujících v areálech společnosti CTP, firma pokračuje v modernizaci svých parků napříč regiony. Cílem tohoto projektu je parky zatraktivnit a učinit je pro pracovníky i zaměstnavatele komfortnější. V loňském roce bylo dokončeno ubytovací středisko se 400 lůžky pro pracovníky v CTParku Bor a spolu s tím byla zahájena výstavba restaurace, ordinace praktického lékaře a školicího střediska.
 
„S expanzí CTP napříč regionem CEE roste i počet pracovních příležitostí, které klienti CTParků v lokalitách nabízejí. Navrhujeme naše parky tak, aby byly i do budoucna atraktivním místem jak pro investory, tak pro lidi, kteří v nich pracují. I proto budeme pokračovat v jejich modernizaci, která zahrnuje budování pěších zón a cyklostezek, vodních prvků v rámci průmyslových parků a péči o zeleň v jejich okolí,“ říká Stefan de Goeij, ředitel oddělení správy budov ze společnosti CTP.
  
 O CTP
 
CTP je mezinárodní developer, který se specializuje na zajišťování a správu špičkových technologických průmyslových zón na míru. Klienty CTP jsou místní i celosvětové společnosti, které provádějí nové nebo rozšiřují stávající strategické investice ve střední Evropě. CTP vlastní síť CTParků, největší integrovaný systém špičkových průmyslových zón ve střední Evropě s prostory třídy A o rozloze přibližně 3,7 miliónu m2, které se nacházejí na více než 60 místech.

Přečtěte si také

Back to top button