Zprávy

Vznikla nová investiční platforma 108 Investment Advisory

Jan Hospodář, dosavadní šéf nemovitostních investic v české části mezinárodní realitní skupiny a poradenská společnost 108 AGENCY oznamují zahájení spolupráce a vznik nové investiční platformy 108 Investment Advisory.

108 Investment Advisory vznikla jako poradenská společnost s  výhradní specializací na segment realitních investic a prodejů v České republice a na Slovensku. Společnost se bude soustředit na nemovitostní transakce v sektoru průmyslových, kancelářských a retailových nemovitostí včetně plánovaných projektů, dále na oblast prodejů brownfield lokalit, rezidenčního a rekreačního developmentu. Zaměřit se zde plánuje především na české a zahraniční privátní investory tvz. private equity investors, exkluzivní nemovitostní prodeje a zastupování investorů během realizace jejich akvizic. „Rozhodli jsme se vytvořit projekt ryze české společnosti, jež bude poskytovat komplexní poradenské služby v rámci nemovitostních akvizic a prodejů. Věřím, že spojením se 108 AGENCY se nám podaří vybudovat silné postavení na českém trhu a nabídnout tuzemským a zahraničním investorům jako i prodávajícím alternativu velkých mezinárodních poradenských agentur“ řekl Jan Hospodář, partner 108 Investment Advisory.
 
108 Investment Advisory byla založena v říjnu 2015 jako sesterská společnost 108 AGENCY a v  současné době ji tvoří pětičlenný tým konzultantů. Mezi hlavní členy patří Jan Hospodář,  Jakub Holec, majitel společnosti 108 AGENCY a Marek Votava, vedoucí stávajícího investičního oddělení 108 AGENCY. Tým dále doplňuje Martin Šumera s Kateřinou Kotnovou, vedoucí oddělení průmyslových a kancelářských nemovitostí 108 AGENCY. „Jan se na trhu s nemovitostmi pohybuje velmi dlouhou dobu a v oboru realitních investic jej lze považovat za velkého odborníka. Koncept 108 Investment Advisory dále rozvíjí strategii 108 AGENCY, kterou jsme v minulosti zahájili v rámci projektu INVESTUJ.cz a jejímž cílem je posílení našich služeb v oblasti investičního poradenství,“ uvedl Jakub Holec.
 
Ambicí nové investiční platformy je realizace obchodních transakcí v hodnotě přibližně 50 mil. EUR v roce 2016.
 

Přečtěte si také

Back to top button