Zprávy

Der Kurier rozšiřuje své služby na B2C trh

Kurýrní společnost Der Kurier, která se zabývá dopravou z České republiky do Německa, nyní rozšiřuje své portfolio služeb i na ecommerce trh.

Novými zákazníky by se tak měly stát e-shopy se základnou v Česku, které své zboží nabízejí v Německu. Hlavní výhodou služby je cenově dostupné doručení do druhého dne, a to i při odpoledním převzetí zásilky.

Dnes vyzvedneme, zítra doručíme
Der Kurier nabízí své kurýrní služby za podmínek vnitrostátní přepravy po Německu. To znamená, že zákazník, který zásilku předá jeden den odpoledne, může počítat s jejím doručením druhý den zpravidla již dopoledne nebo podle domluvy.

Celý proces začíná objednáním svozu, přičemž eshopy mohou využít vzájemné propojení softwaru, či objednat skrze online software společnosti Der Kurier. Der Kurier následně zásilky vyzvedne a převeze do pražského depa. Ve chvíli, kdy zásilka vyrazí do Německa, příjemce dostane emailem avízo s potvrzením termínu doručení a možností změnit datum či adresu doručení prostřednictvím webového formuláře, kterou pracovník zákaznické podpory vyřídí do 120 minut. Kurýr pak příjemce kontaktuje také telefonicky, aby byl čas doručení doladěn k oboustranné spokojenosti. Doručení proběhne na předem určeném místě.

Služba pro náročnější zákazníky
Cílem společnosti Der Kurier je nabídnout službu, která na trhu ještě není. Oproti jiným kurýrním společnostem, které do Německa doručují zpravidla během dvou až tří dnů, přichází Der Kurier s doručením do druhého dne, a to za dostupnou cenu. „Díky naší nové službě pro sektor ecommerce má český eshop možnost vyvážet na německý trh velmi rychle a přesně. To je to, co německý zákazník oceňuje. Naším záměrem není nahradit konvenční přepravce, ale přinést na trh novou možnost,“ vysvětluje Přemysl Lukeš, výkonný ředitel společnosti Der Kurier, www.derkurier.cz.

Kromě výše zmíněného nabízí Der Kurier i servis navíc, který zahrnuje například možnost výměny zásilky. Tedy při doručení zásilky kurýr u příjemce rovnou vyzvedne zásilku, kterou příjemce potřebuje zaslat zpět.

Přečtěte si také

Back to top button