Zprávy

Jungheinrich: lídr v oblasti inovací intralogistických řešení

Společnost sídlící v Hamburku představí mezinárodní odborné veřejnosti na veletrhu LogiMAT 2016 ve Stuttgartu pod heslem „CONNECT“ inteligentní inovativní řešení pro použití vysokozdvižných vozíků v intralogistických aplikacích.

Zajímavostí bude zcela nový vysokozdvižný vozík pro úzké uličky vyvinutý přímo společností Jungheinrich.
 
Na 14. mezinárodním veletrhu pro distribuci, manipulaci s materiálem a tok informací  LogiMAT (od 8. do 10. března 2016) bude společnost Jungheinrich prezentovat návštěvníkům svá odborná řešení v oblasti intralogistiky v souladu s hlavním sloganem veletrhu „Inovace přinášejí změnu“. Na celkové ploše více než 800 metrů čtverečních bude společnost Jungheinrich největším vystavovatelem na nadcházejícím veletrhu LogiMAT.
 
Hlavní stánek společnosti Jungheinrich se bude tentokráte nacházet v hale 9 (stánek 9B02 a 9B04), kde podnik z Hamburku představí celé své spektrum průmyslových vysokozdvižných vozíků a intralogistických řešení. „Jako přední poskytovatel intralogistiky využíváme tento veletrh k tomu, abychom prezentovali návštěvníkům naši odbornost v oblasti komplexní intralogistiky, kterou vyjadřuje slogan společnosti Jungheinrich pro tento veletrh: „CONNECT“,“ dodává Dr. Lars Brzoska, člen představenstva společnosti Jungheinrich odpovědný za odbyt. „Ukážeme našim zákazníkům, že máme vynikající postavení ve všech oblastech intralogistiky. Jungheinrich nabízí každému zákazníkovi efektivní a hospodárné řešení přesně přizpůsobené jeho konkrétním požadavkům. A to chceme názorně ukázat všem našim návštěvníkům na veletrhu LogiMAT!“
 
Zajímavostí na stánku Jungheinrich bude nový vozík pro třístranné zakládání / vychystávání modelové řady 5 vyrobený v závodě společnosti Jungheinrich v německém Degernpointu. Tento vysokozdvižný vozík EKX 514-516 pro úzké uličky bude oficiálně představen mezinárodnímu odbornému publiku na veletrhu LogiMAT 2016. Na speciální testovací dráze bude předveden provoz vozíku EKX v praxi a návštěvníci veletrhu si budou moci sami vyzkoušet nové asistenční systémy a výkonné moduly. Dr. Klaus-Dieter Rosenbach, člen představenstva společnosti Jungheinrich odpovědný za podnikové logistické systémy, tvrdí: „Tento vozík Jungheinrich opět stanovuje nový standard v odvětví.“
 
Jungheinrich bude rovněž prezentovat návštěvníkům svou odbornost v oblasti softwaru a IT hardwaru pro skladové aplikace v „softwarové hale“ – hala 7 (stánek 7D21). Mezi tato řešení patří systém řízení skladu (WMS – Warehouse Management System) vyvinutý přímo společností Jungheinrich, nové logistické rozhraní – které již získalo ocenění NEJLEPŠÍ PRODUKT na veletrhu LogiMAT 2015 – a také celá řada komponent pro bezdrátový přenos dat. Návštěvník se bude moci seznámit s integrovanými a komplexními řešeními v oblasti intralogistiky určenými pro manuální a plně automatizované sklady a bude se moci sám přesvědčit, jak lze projekty ve spolupráci se společností Jungheinrich realizovat v nejkratší možné době.
 
Společnost Jungheinrich patří v celosvětovém měřítku k předním dodavatelům manipulační techniky, skladového hospodářství a řízení toku materiálu. Jako poskytovatel služeb a řešení v oblasti vnitropodnikové logistiky nabízí společnost Jungheinrich svým zákazníkům rozsáhlý výrobní program vozíků, regálových systémů, souvisejících služeb a poradenství. Akcie Jungheinrich jsou obchodovány na všech německých burzách.

Přečtěte si také

Back to top button