Zprávy

Linde MH a Lucie Výborná zvou na Ještěrka Cup 2016

Společnost Linde Material Handling, přední evropský dodavatel manipulační techniky a skladových řešení, a moderátorka Lucie Výborná odhalily ve videopozvánce detaily o letošním, již devátém ročníku originálního závodu řidičů vysokozdvižných vozíků Ještěrka Cup 2016.

Jedinečné celorepublikové mistrovství s bohatým doprovodným programem, jemuž dominuje hudební skupina Sto zvířat, se koná v sobotu 3. září na Letenské pláni v Praze.
 
Napínavé soutěžní klání nejlepších ještěrkářek a ještěrkářů slibuje zajímavou podívanou na vysokozdvižné vozíky plnící zcela nestandardní úkoly. Originální a náročné disciplíny prověří zručnost zkušených řidiček a řidičů, jejich schopnost přesné a bezpečné manipulace, koncentraci, ale i rychlost. Tři nejlepší účastníci závodu pak budou Českou republiku reprezentovat na mezinárodním mistrovství Stapler Cup, které se bude konat v září v německém Aschaffenburgu. Nejúspěšnější závodníci se také letos pokusí pokořit loňský rekord v hodu  míčem do basketbalového koše pomocí vysokozdvižného vozíku.
 
Návštěvníci tohoto unikátního závodu se můžou těšit nejen na mistrovské výkony soutěžících, ale také na atraktivní doprovodný program. Ten nabídne mimo jiné horolezeckou stěnu, thajské masáže, pro děti zase nafukovací atrakce či trampolínu a mnoho dalšího. Ve 14 hodin pak odstartuje koncert oblíbené hudební skupiny Sto zvířat.
 
Linde Ještěrka Cup 2016 se koná v sobotu 3. září 2016 od 8.30 do 17.00 na Letenské pláni u stadionu Sparty. Akce je pro všechny návštěvníky zdarma.
 

Videopozvánka s Lucií Výbornou ke zhlédnutí zde: http://www.linde-mh.cz/jesterka_cup_2016_video.asp

Přečtěte si také

Back to top button