Motorismus

Nový obchodní ředitel společnosti Volvo Truck Czech s.r.o.

Do pozice obchodního ředitele společnosti Volvo Truck Czech s.r.o., předního poskytovatele kompletních dopravních řešení, byl s platností od 1.2. 2013 jmenován Vladimír Sklář.

Vladimír Sklář pracuje pro společnost Volvo Trucks již 12 let jako obchodní zástupce pro region jižní Čechy. Do společnosti přišel od dealera osobních vozů, kde působil několik let jako Branch manager v Českých Budějovicích. Ve své nové funkci ve společnosti Volvo Truck Czech s.r.o. bude  Vladimír Sklář dále rozvíjet aktivity Volvo Trucks v České republice.
 
„Funkce obchodního ředitele je pro mne velkou výzvou. Pevně doufám, že přispěji k tomu, aby společnost Volvo Trucks byla nadále vnímána jako přední poskytovatel komplexního řešení v oblasti dopravní techniky. Budu se rovněž snažit dále rozvíjet dobré vztahy s našimi zákazníky.“ říká Vladimír Sklář. „Vladimír se svými zkušenostmi a znalostmi „ truck businessu“ pomůže dalšímu rozvoji prodejnímu týmu a tím se naše společnost stane ještě o stupínek lepším partnerem pro naše klienty.“ dodává Robert Grozdanovski, generální ředitel Volvo Truck Czech s.r.o. Vladimíru Sklářovi je 38 let, je ženatý a má 3 letého syna. Přestože se všechen svůj volný čas snaží  věnovat hlavně rodině, je také velkým sportovcem,  rád cestuje a je fanouškem letectví.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button