Motorismus

Pneumatický jehlový oklepávač Scorpio

Pneumatický jehlový oklepávač Scorpio. Když se řekne e-shop FERDUS, většině se asi vybaví široká nabídka pneuservisních opravných materiálů vlastní výroby, zouvačky, vyvažovačky, geometrie, zvedáky a další stroje.

Nedílnou součást sortimentu ale tvoří také nejrůznější nářadí a nástroje, přičemž v této kategorii český producent s oblibou vyhledává produkty méně obvyklé nebo přímo netradiční.

Pneumatický jehlový oklepávač Scorpio

A právě takový je nový jehlový oklepávač Scorpio YU-NS008. Zatímco běžní konkurenti měří na délku kolem 400 mm a váží přibližně 2-3 kg, novinka si vystačí s parametry 235 mm a 480 g. Doslova miniaturní je především jehelník tvořený třinácti ocelovými proutky (D a Ø: 57 x 1,4 mm). Oklepávač také spotřebuje výrazně méně vzduchu – 48 l/min., a tedy i elektrické energie. S výkonem 3000 úderů za minutu přitom o mnoho nezaostává. Na trhu tak představuje zajímavou alternativu a je vhodný především pro jemné práce v těsnějších prostorech.

Pneumatický jehlový oklepávač Scorpio YU-NS008 je dostupný v distribuci FERDUS od 1. 3. 2023 za doporučenou cenu 3390 Kč bez DPH.

Zdroj
Ferdus

Přečtěte si také

Back to top button