Zprávy

MSE Forks se mění na Meijer Handling Solutions


Na začátku února oznámila společnost MSE Forks, že dochází ke změně loga a názvu společnosti. Z MSE Forks je nyní Meijer Handling Solutions.

Podle vyjádření zástupců Meijer Handling Solution vystihuje nový název daleko lépe to, co společnost dělá. Meijer Handling Solution známý svými unikátními řešeními v oblasti bezpaletové manipulace a speciálních situací v logistice tak reflektuje vývoj jakým si společnost prošla za posledních několik let. Nový název na rozdíl od názvu starého zastřešuje celková řešení v oblasti manipulační techniky, které Meijer v rámci svého sortimentu nabízí a neomezuje vnímání společnosti jen na jeden specifický produkt. Součástí změny jména společnosti je i změna loga, které zachycuje nový název v kaligrafické podobě. Název firmy je pevnou součástí nového loga.
 
V rámci působení Meijer Handling Solutions na Českém a Slovenském trhu nedochází kromě oznámení nového loga a jména k žádným dalším zásadním změnám. I nadále zůstává společnost ve výhradním zastoupení ČEMATu, předního distributora příslušenství k manipulační a stavební technice v České republice i na Slovensku. ČEMAT bude i nadále nabízet teleskopické vidlice určené pro vysokozdvižné vozíky, známé pod obchodním názvem KOOI-REACHFORKS®, stejně jako komplexní výrobní řady TELESCOPICFORKS® a ROLLERFORKS® na českém a slovenském trhu, samozřejmě s veškerou technickou podporou a servisem.
  
Základní informace o společnosti ČEMAT v České republice
Společnost ČEMAT je předním distributorem doplňků pro manipulační, stavební a zemědělskou techniku. Denně dodává zboží ze skladů v Bohumíně, Praze, Lovosicích, Martině a Trnavě a pokrývá svým záběrem celou Českou i Slovenskou republiku. Portfolio nabízeného zboží a služeb zahrnuje pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky, průmyslové pneumatiky, přídavná zařízení, nosné vidlice, gumové pásy, sedačky, zvedací plošiny, polyuretanová kola a kladky a jiné. Na trhu působí od roku 1997 a po více než dvacetiletém působení se stala výhradním distributorem světových značek, jakými jsou například MICHELIN, CAMSO (dříve CAMOPLAST SOLIDEAL), ATG – Galaxy, MARANGONI, RÄDER-VOGEL či MSE-FORKS. Kromě značek, které má ČEMAT v zastoupení, nabízí v sekcích nosných vidlic, zvedacích stolů a sedaček dále produkty vlastní výroby – řady CMT.
 
Základní informace o společnosti Meijer Handling Solutions
Meijer Handling Solutions je přední společnost, která vyrábí a vyvíjí unikátní logistické produkty. Firma byla založena v roce 1921. Centrála společnosti se nachází ve městě St. Jacobiparochie v Nizozemí. Meijer Handling Solutions je zakladatelem a světovým výrobcem teleskopických vidlic určených pro vysokozdvižné vozíky, známé pod obchodním názvem KOOI-REACHFORKS®, které společnost proslavily v oblasti manipulační techniky. Cílem všech výrobků společnosti Meijer Handling Solutions je trvale usnadňovat manipulační procesy v logistické a dopravní oblasti. Jedná se například o produkty používané na vysokozdvižných vozících a mobilních manipulátorech, dále o produkty z oblasti tzv. bezpaletové manipulace nebo o další speciální logistická řešení v rámci skladového hospodářství.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button