Zprávy

Objevte nové webové stránky Firestone pro provozovatele nákladních vozidel a autobusů

… a vyhledejte si správnou pneumatiku pro váš vozový park!

Firestone vytvořil nové vysoce výkonné webové stránky divize pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy v Evropě.
 
Rychlost a plynulost…, snadná čitelnost…, podrobné informace o pneumatikách…, vyhledávač pneumatik…, vyhledávač prodejců…, dokonalé řešení pro přenosná zařízení… Nové webové stránky pro nákladní pneumatiky Firestone poskytují fleetovým manažerům a profesionálům z oblasti pneumatik vše potřebné pro ještě efektivnější správu pneumatik a správnou volbu pneumatik pro příslušný druh provozu.
 
Nové webové stránky věnované pneumatikám Firestone pro nákladní vozidla a autobusy byly spuštěny 1. července ve 14 jazycích pro 17 zemí na internetové adrese www.firestone.eu
 
„Nové webové stránky jsou dalším krokem vpřed v procesu revitalizace značky Firestone v Evropě, který podporujeme významnými investicemi do produktového vývoje a marketingu,“ říká Harald Van Ooteghem ze společnosti Bridgestone Europe.
 
Kompletní informace
 
Design webových stránek odráží charakter značky Firestone. Je tedy přátelský, neotřelý, spolehlivý a uživatelsky přívětivý. A to vše zastřešuje motto značky „Freedom to drive“. Webové stránky přinášejí detailní informace o kompletní nabídce pneumatik Firestone pro nákladní vozidla a autobusy, včetně jejich vlastností, přínosů, technologií a hodnocení na informačním štítku EU. Návštěvníkům navíc nabízejí snadno použitelný „vyhledávač pneumatik“ a přímý odkaz na doporučené prodejce prostřednictvím nástroje „vyhledávač prodejců“.
 
Verze pro mobilní telefony
 
Svět přechází na mobilní komunikaci a chytré telefony se staly našimi nejdůvěrnějšími společníky. Webové stránky Firestone byly proto navrženy pro bezproblémový přístup z mobilních telefonů, aniž by to negativně ovlivňovalo zkušenosti uživatelů stolních počítačů s velkými monitory. Už není nutné měnit měřítko zobrazení na displeji mobilního telefonu kvůli čtení textů. Všichni návštěvníci si mohou automaticky užívat formát, který je nejvhodnější pro jejich displej – ať se jedná o telefon, tablet, nebo PC.
 
Freedom to drive – „svoboda řídit“
 
Značka Firestone je v USA legendou a může se pochlubit pozoruhodným seznamem úspěchů na silnicích, farmách i závodních okruzích. Bridgestone, největší společnost vyrábějící pneumatiky a gumárenské produkty, převzala celosvětovou síť značky Firestone v roce 1988. Nyní intenzivně investuje do propagace značky Firestone v Evropě nabídkou kompletní řady pneumatik, vyvinutých a vyráběných s využitím nejmodernějších technologií, za podpory inovativního marketingu.
 

Přečtěte si také

Back to top button