Zprávy

Renault Trucks ČR proškolil v první půlce letošního roku více jak 300 řidičů

Renault Trucks poskytuje svým zákazníkům rozsáhlou nabídku služeb, které pomáhají zvyšovat rentabilitu jejich vozových parků.

Součástí této nabídky je i pravidelné vzdělávání řidičů, které je v dnešní době nezbytné a u zákazníků velmi žádané. Za prvních šest měsíců letošního roku proškolila značka Renault Trucks v České republice více jak 300 řidičů svých vozidel.
 
Renault Trucks nabízí širokou škálu školení, která jsou přizpůsobena na míru požadavkům a potřebám jeho zákazníků. O zájmu pravidelně školit a zvyšovat kvalifikaci svých zaměstnanců svědčí zájem dopravců, kteří za prvních šest měsíců nechali proškolit více jak 300 řidičů v rámci školení pořádaných značkou Renault Trucks. 
 
V současné době Renault Trucks nabízí více než 22 druhů různých školení. Největší zájem ze strany dopravců je o školení ekonomické jízdy, profesionální předávky vozidla, školení bezpečné a defenzivní jízdy, koučing řidičů nebo o pravidelné školení řidičů, která jsou povinná v rámci platné legislativy EU. Dalším, velmi žádaným školením je vysvětlení Nařízení ES č.561/2006 o práci osádek a jejich pracovních režimech a uložení nákladu na vozové jednotce. Renault Trucks navíc disponuje akreditovanou místností pro profesní školení řidičů ve všech svých truck centrech v České republice.
 
Profesionální tým školitelů poskytuje v rámci školení řidičům nejen potřebné teoretické vědomosti, ale i praktické znalosti během zkušebních jízd po trasách, které řidiči běžně absolvují při plnění svých zakázek. Nejčastější destinace, kam školitelé doprovází řidiče, jsou státy jižní a západní Evropy. Další možnost jak efektivně pracovat s řidičem nabízí koučing po telefonu, kdy na základě údajů stažených ze systému Optifleet školitel vyhodnotí jízdní styl řidiče a v případě potřeby navrhne plán možných zlepšení, která by měla přispět k lepší spotřebě paliva a hospodárnosti provozu vozidla.

Přečtěte si také

Back to top button