Silniční doprava

Nově otevřenou poobočku VCHD Cargo v Českých Budějovicích povede Petra Růžičková

Česká přepravní společnost VCHD Cargo založila novou pobočku ─ VCHD Cargo České Budějovice, kterou povede zkušená logistička Petra Růžičková.

VCHD Cargo České Budějovice bude strategicky zaměřená na zákazníky na jihu republiky s řadou průmyslových podniků a retailových společností a také na rakouské a německé příhraniční trhy. Ing. Petr Kozel, předseda představenstva VCHD Cargo, k tomu uvádí: „Založením nové pobočky posilujeme naši přítomnost na dalším strategickém místě v České republice,“ a dodává, „v Petře Růžičkové jsme našli zkušenou vedoucí pobočky s logistickým know-how a velmi dobrými znalostmi tohoto regionu. Z Českých Budějovic můžeme obsluhovat i řadu našich stávajících i potenciálních zákazníků v Rakousku nebo Bavorsku. Dojezdová vzdálenost k nim se pohybuje v řádu jedné či dvou hodin a my věříme, že po odeznění pandemie se osobní schůzky opět stanou nedílnou součástí relationship managementu.“

Přečtěte si také

Petra Růžičková pochází z Českých Budějovic a v logistice působí více než 16 let. Vystudovala obchodní akademii a MBA program Doprava, spoje, logistika. V oboru pracuje od roku 2004, kdy nastoupila do logistického oddělení společnosti Robert Bosch s.r.o. V letech 2007 až 2010 působila v DACHSER EST jako sales manažer a zástupce vedoucího pobočky. Kariéru v logistice dále rozvíjela jako manager dopravní společnosti Unitrans Bohemia, kde měla na starosti strategické vedení společnosti a řízení téměř stovky zaměstnanců. V posledních osmi letech pracovala ve společnosti DACHSER Czech Republic na pozicích manažer oborového řešení pro segment DIY, manažer spedice a vedoucí pobočky.

Petra Růžičková hovoří anglicky a německy, domluví se i rusky. Ve svém volném čase ráda cestuje a sportuje.

Přečtěte si také

Back to top button