Silniční doprava

Velký jarní seminář FERDUS

Velký jarní seminář FERDUS. Úspěch sklidily prezentace, namátkou osobní zouvačka LC897V s upínáním do středu kola.

21. dubna 2022 proběhl pátý ročník Velkého jarního semináře FERDUS. Místem konání bylo jako obvykle sídlo firmy v Chropyni, program se tentokráte točil kolem dlouhé řady strojních novinek, které se v sortimentu největšího českého výrobce pneuservisních opravných materiálů v posledním půlroce pravidelně objevují.

Hlavním tahákem byl jednoznačně nůžkový zvedák GAMMA550 pro geometrii, úspěch ale sklidily také další prezentace, namátkou osobní zouvačka LC897V s upínáním do středu kola, mobilní zouvačka LC589 pro montáž do dodávkových vozů, vertikální nákladní zouvačka LC585, méně obvyklá osobní vyvažovačka CB3010B a tak dále.

Díky zásadnímu rozšíření produktového portfolia směrem vzhůru měla necelá dvacítka účastníků možnost porovnat standardní řady s těmi opravdu profesionálními. Praktické ukázky byly podpořeny výměnou zkušeností z montáží a seřizování, došlo také na vznik nových partnerství. To vše by samozřejmě nešlo bez využití showroomu EXPO. Jak celá akce vypadala, prozradí následující galerie.

Za rok na viděnou!

Velký jarní seminář FERDUS

Ve spolupráci
transport-logistika.cz
Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button