Zprávy

System Alliance Europe zvyšuje objemy zásilek

Spolupráce evropského uskupení si stanovila cíl přepravit alespoň 3,9 mil zásilek v roce 2015.

Tento cíl byl dosažen – celkem 3 913 110 zásilek bylo přepraveno minulý rok, což vyjadřuje takřka pětiprocentní nárůst oproti minulému roku. Celkem se jednalo o 1 628 milionů tun.
 
„Každý rok se snažíme dosáhnout větších objemů – je skvělé, že náš cíl byl za rok 2015 dosažen. Také v roce 2016 je naším cílem další zvýšení počtu zásilek. Podle našeho dokumentu o strategii přepravíme 4,1 mil zásilek. Jsme si jisti, že tohoto cíle dosáhneme, protože rozsah spolupráce mezi partnery roste organicky,“ sdělil Uwe Meyer, generální ředitel System Alliance Europe.
 
Od ledna roku 2016 je FREJA oficiálním partnerem sítě dopravců s třemi pobočkami v Dánsku, Norsku a Švédsku. Skandinávské podniky posílí tuto síť celkem o 10 poboček. Síť bude mít v lednu celkem 1 803 pravidelných dopravních linek. Od ledna 2016 již není Sifte Berti nadále partnerem System Alliance Europe.
Aktuálně v této síti spolupracuje 61 partnerů v 32 evropských zemích s 201 pobočkami.
 
System Alliance Europe spojuje služby a zkušenosti vedoucích spedičních společností střední velikosti. Pokud se zákazník obrátí na svého regionálního přepravce, získá kompletní odborné vědomosti evropské platformy sběrné dopravy zásilek. Vysoké standardy kvality, transparentní procesy a spolehlivá přeprava jsou zaručeny organizačními a informačně technickými směrnicemi. Gebrüder Weiss v České republice je oficiálním partnerem  organizace System Alliance Europe.

Přečtěte si také

Back to top button