Zprávy

Tři nejlepší důvody, proč letos zajít na stánek Kuehne + Nagel na MSV

Kuehne + Nagel představí poprvé v Česku v září 2015 na Mezinárodním strojírenském veletrhu svoji revoluční produktovou novinku KN FreightNet pro oblast letecké přepravy.

Přední světová logistická společnost Kuehne + Nagel, která je oficiálním smluvním partnerem Veletrhů Brno pro logistiku, vypichuje tři nejlepší důvody k návštěvě svého stánku:
 
1.            Kuehne + Nagel na veletrhu seznámí své zákazníky s letošní horkou novinkou v letecké přepravě KN FreightNet, která bude poprvé v ĆR představena právě na MSV v Brně. KN FreightNet je nový, plně automatizovaný logistický systém, který zákazníkům umožňuje okamžitou tvorbu obchodních nabídek se zlevněnou all-inclusive cenou za leteckou přepravu v reálném čase, online rezervaci a okamžité objednání služeb, jakož i plnou vizibilitu a monitoring zboží. Uživatelsky příjemné prostředí, minimalizace administrativních kroků, telefonátů, emailů a lidské chybovosti a hlavně významná úspora času dělají z IT nástroje opravdu užitečného logistického pomocníka pro každý den.
 
2.            Každou sudou hodinu bude celý týden na stánku Kuehne + Nagel, číslo 65 v hale B, probíhat krátká 10minutová praktická ukázka tohoto nového řešení KN FreightNet.
 
3.            Zákazníci, kteří si rezervují obchodní schůzku s logistickými specialisty na stánku Kuehne + Nagel nebo se registrují na webu, mají možnost získat zajímavé dárky (minigril, KN power bank, skořepinový kufr apod.).
 
Generální ředitel Kuehne + Nagel ČR Pavel Šepák k novému produktu sděluje: „Jsme potěšeni, že Kuehne + Nagel vyvinul nástroj KN FreightNet, který nově umožňuje zpracovat vše okolo letecké přepravy rychle, jen na pár kliknutí na jednom místě na webu v příjemném uživatelském prostředí s přehlednou navigací“, a dodává: „KN FreightNet zásadně zjednodušuje a zrychluje jinak administrativně zdlouhavější proces pro každou objednávku a navíc zabraňuje chybovosti. Přijďte si jej osobně vyzkoušet na stánek Kuehne + Nagel na MSV v Brně.“
 
Kuehne + Nagel na veletrhu samozřejmě představí i všechny své aktuální integrované logistické služby v rámci celého dodavatelského řetězce poskytované „od dveří ke dveřím“ kamkoliv po světě.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button