Logistika a sklady

Bobcat CZ rozšiřuje sortiment 

Bobcat CZ rozšiřuje sortiment. Společnost Bobcat CZ a.s., autorizovaný prodejce značky Bobcat pro Českou republiku, oznámila, že svým zákazníkům nabízí novou řadu manipulační techniky Bobcat.   

„Naše společnost má za sebou několik desetiletí reprezentace značky Bobcat vůči českým zákazníkům. Rozšíření našeho portfolia je logickým krokem v naší strategii a jsme rádi, že můžeme českým zákazníkům nabídnout nové produkty Bobcat z oblasti manipulace s materiálem,“ říká Radek Horský, předseda představenstva Bobcat CZ.

Svetlozar Ianakiev, District Manager Material Handling společnosti Doosan Bobcat EMEA, k expanzi uvádí: „Společnost Bobcat CZ s námi dlouhodobě a úspěšně spolupracuje a dodává kvalitní stroje a další produkty po celé České republice. Sortiment pro manipulaci s materiálem představuje nejnovější rozšíření portfolio značky Bobcat, které již zahrnuje nakladače, minirypadla, teleskopické manipulátory, lehké hutnící stroje a příslušenství, což umožňuje Bobcat CZ nabízet nová řešení pro zákazníky ve stále větším počtu průmyslových odvětví.“

Portfolio Bobcat pro manipulaci s materiálem

Sortiment Bobcat pro logistiku a manipulaci s materiálem tvoří různé produktové řady: řada dieselových vysokozdvižných vozíků s nosností od 2 do 16 tun; řada vysokozdvižných vozíků na LPG s nosností od 2 do 7 tun a řada elektrických vysokozdvižných vozíků s nosností od 1,2 do 10 tun. Do posledně jmenovaného segmentu patří také řada elektrických vysokozdvižných vozíků se třemi koly pro lehkou práci od 1,2 do 2 tun. 

Radek Horský dodává: „Nové portfolio strojů pro manipulaci s materiálem představuje pro značku Bobcat další odrazový můstek k posílení naší přítomnosti na průmyslovém a skladovém trhu v České republice. Skvěle doplňuje námi dodávané nakladače a teleskopické manipulátory Bobcat vybavené příslušenstvím jako jsou lžíce, drapáky, upínače balíků a paletové vidle pro použití při manipulaci s materiálem v mnoha průmyslových odvětvích.“ 

“Moderní produkty, podpora výrobce a jeho zázemí přímo v České republice, kde je evropská centrála společnosti, jsou základní atributy pro úspěch značky. Bobcat CZ k tomu přidává kvalifikovaný prodejní tým, servis pokrývající celé území ČR, vlastní půjčovnu a systém dlouhodobé péče o zákazníka. Díky tomuto spojení se podařilo vytvořit jednu z nejrespektovanějších značek stavebních a zemědělských strojů v České republice,” uzavírá Horský.


Zdroj
Bobcat

Přečtěte si také

Back to top button