Zprávy

CTP získává maďarské portfolio

Mezinárodní investiční a developerská společnost CTP úspěšně uzavřela nákup portfolia průmyslových nemovitostí v Maďarsku.

Touto akvizicí společnost CTP dále posiluje svoji přítomnost ve střední Evropě s celkovou pronajímatelnou plochou k 1. lednu 2016 přes 3,250.000 m².
 
Finančním partnerem této akvizice byla UniCredit Group, Maďarsko.
 
Portfolio je tvořeno dvěma nemovitostmi:
·        34.300 m² logistických skladů v Budapešti na vnějším městském okruhu M0, nyní přejmenovaných na CTPark Üllő.
·        6.203 m² skladových a výrobních zařízení v Tatabányi, 60 km západně od Budapešti na dálnici M1, nyní přejmenovaných na CTPark Tatabánya.
 
“CTP pokračuje v získávání nových nemovitostí ve strategických lokalitách po celé střední Evropě. JakCTPark Üllő, tak CTPark Tatabánya mají ideální polohu vyhovující širokému spektru podniků, od logistiky a skladování po administrativní činnosti a lehkou výrobu. Maďarsko pro nás představuje zajímavý trh a v blízké budoucnosti můžete očekávat od našeho maďarského týmu vedeného Csabou Hegedüsem další novinky,” říká Remon Vos, výkonný ředitel CTP.
 
Radek Zeman, finanční ředitel CTP CFO, říká: “Jsme rádi, že spolupracujeme s UniCredit Group v Maďarsku na získávání těchto dvou nemovitostí. Úspěšně realizovaná akvizice podporuje naši strategii růstu jak organického, tak prostřednictvím akvizic.”
 
Portfolio komerčních nemovitostí třídy A společnosti CTP nabízí prostory k pronájmu o výměře zhruba 3,2 mil. m2 a společnost je aktuálně odhodlána tento objem do konce roku 2018 navýšit na 5 mil. m2.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button