Letecká doprava

Chcete při letu s Emirates více soukromí i v Economy Class? Rezervujte si prázdná sousední sedadla

Zákazníci Emirates budou mít nyní v ekonomické třídě ještě více prostoru a soukromí díky možnosti zakoupit si až tři prázdná sousední sedadla. Emirates navíc zavádí velkorysé slevy na sazby za nadměrná zavazadla.

Tato sedadla budou nabídnuta všem pasažérům ekonomické třídy s potvrzenou rezervací. Zákazníci si tedy nebudou rezervovat prázdná místa předem, budou jim nabízena až na přepážce pro odbavení na letišti před odletem. Cena za prázdné sedadlo se pohybuje v rozmezí od 200 AED do 600 AED (1 184 – 3 552 CZK) bez daně.

Přečtěte si také

Společnost Emirates uvádí tento nový produkt na základě zpětné vazby od zákazníků, kteří poptávají větší soukromí a prostor, i když letí v ekonomické třídě. Patří sem páry, které si přejí mít celou řadu sedadel pro sebe (maximálně tři místa ve stejné řadě), rodiče s kojenci na klíně nebo ti, kteří prostě chtějí větší prostor při cestování během pandemie.

Kromě této novinky nabízí Emirates v současné době cestujícím ekonomické třídy výběr sedadla podle svých preferencí a potřeb:

Sedadla s extra prostorem pro nohy: sedadla v řadách u nouzových východů, která nabízejí více prostoru, ale podléhají bezpečnostním požadavkům;

Dvojitá sedadla: sedadla v řadách po dvou v zadní části letadel Emirates Boeing 777 a na horní palubě letadel Emirates Airbus A380 se dvěma třídami;

Preferovaná sedadla: sedadla v první části kabiny a na horním podlaží letadel A380 se dvěma třídami;

Běžná sedadla: všechna ostatní sedadla v ekonomické třídě.

Tato sedadla jsou k dispozici na emirates.com, v kontaktních centrech Emirates, při odbavení na letišti, na palubě a prostřednictvím partnerů cestovních kanceláří. Jsou nabízena zdarma nebo za poplatek, například v závislosti na úrovni členství zákazníka v Emirates Skywards, typu jízdného či době do odletu.

Společnost Emirates také zavedla velkorysé slevy na sazby za nadměrná zavazadla, aby si zákazníci podnikající nutné letecké cesty mohli vzít vše, co potřebují.

Tyto slevy z běžných sazeb se pohybují v rozmezí od 35 % do 60 % v závislosti na třídě. Musí být předem rezervovány a předplaceny do 4 hodin před odletem prostřednictvím emirates.com, či přes kontaktní centra.

Přečtěte si také

Back to top button