Letecká doprava

Emirates začne od 2. srpna znovu létat do Prahy

Společnost Emirates obnoví lety do dalších šesti měst. Mezi nimi bude Ženeva (od 15. července), Los Angeles (od 22. července), Dar es Salaam (od 1. srpna), Praha a Sao Paulo (od 2. srpna) a Boston (od 15. srpna).

V polovině srpna tak bude letecká síť Emirates pokrývat spojení do 58 měst, včetně 20 destinací v Evropě a 24 destinací v Asijsko-pacifickém regionu. „Po oznámení znovu otevření hranic Dubaje jsme zaznamenali zvýšenou poptávku po našich službách, a proto také pokračujeme v postupné obnově naší letecké sítě. Nadále úzce spolupracujeme s příslušnými orgány, abychom co nejdříve obnovili letecký provoz a zajistili dostatečnou ochranu zdraví a bezpečí naších zákazníků a zaměstnanců,“ říká Adnan Kazim, obchodní ředitel Emirates.

Přestup v Dubaji

Zákazníci společnosti Emirates, kteří cestují v oblasti Blízkého Východu, v Africe, v Asijsko-pacifickém regionu, v Evropě či v Americe mohou využít lety také s přestupním spojením v Dubaji. Nově mohou zákazníci navštívit i Dubaj, a to díky směrnicím, které od 7. července povolují vstup do města cestujícím s obchodním či turistickým záměrem.

Nový systém rezervace

V důsledku postupného otevírání hranic se Emirates rozhodla také pozměnit rezervační politiku společnosti. Zákazníci, kteří v období od 31. července 2020 zakoupí letenku na let, který se uskuteční do 30. listopadu 2020, se mohou těšit na flexibilnější podmínky, pokud dojde k neočekávaným cestovním změnám v důsledku pandemie COVID-19 nebo pokud si zarezervují letenky Flex nebo Flex plus.

Prémioví zákazníci Emirates mohou opět využít službu Chauffeur-drive nebo relaxovat v salónku na letišti v Dubaji, a to po důkladném posouzení zdraví a bezpečnosti. Společnost Emirates také přijala ucelený soubor bezpečnostních opatření, aby zajistila zdraví a bezpečí všech zákazníků i zaměstnanců společnosti, a to jak na zemi, tak ve vzduchu. Každý cestující také obdrží hygienický balíček, který obsahuje ochrannou masku, rukavice, antibakteriální ubrousky a dezinfekční prostředek na ruce.

Přečtěte si také

Back to top button