Letecká doprava

Internetové stránky a věrnostní program společnosti Emirates získaly ocenění na World Travel Awards

Emirates, jedna z nejrychleji rostoucích leteckých společností na světě oslavila dvojitý úspěch při udílení cen World Travel Awards v Dillí.

Její internetové stránky Emirates.com získaly ocenění pro nejlepší internetové stránky letecké společnosti na světě (World’s Leading Airline Website) a věrnostní program společnosti, Skywards, byl zvolen nejlepším věrnostním programem aerolinií na světě (World’s Leading Airline Rewards Programme).
 
World Travel Awards se udělují od roku 1994 a o pořadí v jednotlivých kategoriích rozhodují profesionálové z oblasti globálního cestovního ruchu i veřejnost. Na cestě k vítězství v těchto dvou kategoriích musela Emirates porazit silnou konkurenci z celého světa. „Emirates je na World Travel Awards tradičně velmi úspěšná,“ řekl Kevin Taylor, senior vice prezident World Travel Awards, „Vítězství ve dvou kategoriích odráží dlouhodobou snahu společnosti o uspokojování potřeb jejích zákazníků a odměňování jejich loajality. Emirates k tomuto dvojitému úspěchu gratuluji.“
 
„V těchto dvou kategoriích World Travel Awards hlasovali lidé z různých oborů z celého světa, úspěch je pro nás významným oceněním služeb, které našim zákazníkům poskytujeme,“ řekl Essa Sulaiman Ahmad, vice prezident společnosti Emirates pro Indii a Nepál, „neustále sbíráme zpětnou vazbu od našich cestujících, abychom si mohli být jisti, že jim poskytujeme ty nejlepší služby po celou cestu, která začíná již při prvním kontaktu s naší společností. Emirates.com a náš věrnostní program Skywards jsou stále vylepšovány a uzpůsobovány tak, aby odrážely potřeby našich cestujících a reagovaly na zpětnou vazbu, kterou od nich získáme. Tato ocenění jsou poklonou za tvrdou práci a odhodlání týmu Emirates.“
 
„Od spuštění našich internetových stránek před 15 lety je posláním emirates.com maximálně usnadnit proces rezervace letenek. Věříme, že čas strávený na internetových stránkách je součástí celé cesty našich klientů a proto se snažíme jim zpřístupnit co nejvíce informací a přístup k nim maximálně zjednodušit,“ dodal Ahmad.
 
Skywards má v současné době po celém světě přes 8 milionů členů. Tento oceňovaný program dovoluje členům získávat a utrácet míle při využívání výhod a služeb prestižních celosvětových partnerů a také jim dává možnost si spravovat svou cestu. Členství lze získat zdarma na https://www.skywards.com/Join_now_personal.aspx. Jako uvítání v programu mohou jeho noví členové získat bonus až 5 000 mil za svůj první let 
 
O Emirates
Emirates (www.emirates.com) je jedna z nejrychleji rostoucích aerolinií na světě a již získala přes 500 mezinárodních ocenění za své skvělé služby.  Emirates létá do 128 destinací v 74 zemích. Provozuje 191 letadel se širokým trupem Airbus a Boeing a má objednáno dalších 209 letounů v celkové hodnotě přesahující 62 miliard USD.
 
O Skywards
Skywards, několika oceněními ověnčený program pro časté cestující společnosti Emirates, nabízí tři úrovně členství – Modré, Stříbrné a Zlaté – každá z úrovní má své vlastní exkluzivní výhody. Členové sbírají míle při letech s Emirates nebo s partnerskými aerolinkami a při využívání služeb spolupracujících hotelů, autopůjčoven, finančních, volnočasových a lifestylových partnetů. Míle Skywards mohou být vyměněny za celou řadu odměn včetně letenek se společností Emirates a partnerskými aerolinkami, výměně letenek za vyšší cestovní třídu, ubytování v hotelích, exkurze či exkluzivní nákupy. Jděte na https://www.skywards.com.
 

Přečtěte si také

Back to top button