Letecká doprava

Poletíte-li s Emirates do Dubaje, dostanete k letence zdarma vstupenku na Expo

Emirates, prémiový partner a oficiální letecká společnost výstavy Expo 2020 v Dubaji spustila exkluzivní nabídku pro své zákazníky, kteří si mohou užít největší světovou výstavu svého druhu v rámci letenky.

Zákazníci společnosti Emirates, kteří navštíví Dubaj nebo budou přestupovat přes Dubaj během konání Expo 2020 od 1. října 2020 do 31. března 2022 budou mít nárok na bezplatnou celodenní vstupenku ke každé letence.

Přečtěte si také

Nabídka platí pro všechny zpáteční letenky z/do Dubaje nebo přes Dubaj, pro lety uskutečněné mezi 1. říjnem 2021 a 31. březnem 2022.* Nabídka se vztahuje na všechny letové třídy a všechny typy jízdného, dokonce i na letenky s flydubai, které byly rezervovány prostřednictvím společnosti Emirates. Vstupenku získají také zákazníci, kteří přestupují v Dubaji a mají alespoň 6 hodin času na další navazující let. I zákazníci jednosměrných letenek mohou získat vstupenku zdarma, pokud přilétají do Dubaje nebo přes Dubaj s minimální požadovanou dobou k přestupu. Více o nabídce naleznete zde.

Dubaj se stane dějištěm největší světové výstavy, která spojí na 182 dnů celý svět a nabídne každý den jiný zážitek. Návštěvníci se navíc v tomto období mohou také těšit na řadu aktivit a speciálních akcí na počest oslav 50. výročí od založení Spojených arabských emirátů.

Expo 2020 se v Dubaji uskuteční od 1. 10. 2021 do 31. 3. 2022 (FOTO: Emirates)

Cestující společnosti Emirates se brzy dočkají také první ochutnávky z výstavy Expo 2020 v podobě tematických balíčků, které nabídnou aerolinky na svých palubách zákazníkům.

Přečtěte si také

Back to top button