Motorismus

Kia posiluje dealerskou síť

Kia posiluje dealerskou síť v Praze. Společnost Kia Czech ve čtvrtek 5. května slavnostně otevřela nový autosalon v Nupakách u Prahy a rozšířila tak svou autorizovanou dealerskou síť o zavedenou značku AUTO OPAT CZ s.r.o.

Nový dealer je v pořadí 37. autorizovaným dealerem a 46. prodejním místem značky Kia v České republice. Showroom v okrese Praha-východ je umístěn ve stávajících prostorách dealerství. Otevření zcela nového designového showroomu Kia je naplánováno na druhou polovinu roku 2023.

Kia posiluje dealerskou síť v Praze

Nové autorizované dealerství Kia společnosti AUTO OPAT CZ s.r.o., které umožňuje vystavit až 18 vozů, disponuje plochou 780 ma je tak největším prodejním showroomem značky Kia v České republice. „Naše autorizovaná dealerská síť se rozšířila o skutečně kvalitního partnera, jehož dlouhodobé zkušenosti ocení zákazníci nejenom z Prahy, ale i Středočeského kraje. Společnost AUTO OPAT CZ s.r.o. zapadá do naší dlouhodobé strategie rozvoje dealerské sítě v Česku, v rámci které letos plánujeme rekonstruovat šest dealerství dle nového korporátního designu a do pěti let všechna zbývající prodejní a servisní místa,“ komentuje Arnošt Barna, generální ředitel společnosti Kia Czech a dodává: „Kia má stabilní postavení na českém automobilovém trhu a jako pátá nejprodávanější značka s aktuálním tržním podílem 5,4 % má nemalé ambice k růstu a udržení si pozice v rámci TOP 5 nejprodávanějších značek na trhu.“

„K naplnění našich ambicí dozajista přispěje i plánované rozšíření našich obchodních aktivit do dvou nových lokalit v republice, kde do konce příštího roku plánujeme otevřít zcela nová prodejní a servisní místa,“ doplnil Barna.

Slavnostním otevřením nového autosalonu provázel moderátor René Kekely. Pozvaní hosté kromě vystoupení zpěvačky Sabiny Křovákové a saxofonisty Reného Juniora mohli zhlédnout i vystoupení baviče Zdeňka Polacha. Součástí večera byla i prohlídka zázemí nového showroomu. „Již se těšíme na první zákazníky a mám velkou radost, že můžeme přivítat ve skupině novou dynamickou značku, která má dle našeho mínění značný potenciál růstu, a to jak v segmentu s konvenčními, tak elektrickými pohony“ říká Richard Opat, majitel skupiny AUTO OPAT CZ s.r.o.

AUTO OPAT CZ s.r.o.  působí na českém trhu 16 let a provozuje celkem 3 provozovny prodeje nových, ojetých vozů a servisu jiné automobilové značky. Prodejní a servisní zázemí autosalonu značky Kia je do doby otevření zcela nového showroomu na přechodný čas umístěno ve stávající budově. Součástí provozovny je taktéž servisní zázemí s lakovnou, pneuservisem, ruční mycí linkou a skladem materiálu a náhradních dílů

Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button