Motorismus

MG v České republice

MG v České republice! Společnost Autobinck se stala oficiálním partnerem korporace SAIC pro uvedení značky MG v regionu CEE – ČR a SR.

Značka MG – známá britsko-čínská značka s 98letou historií, rozšiřuje své aktivity ve střední Evropě tak, aby dále posilovala svou pozici na nových evropských trzích.

Přečtěte si také
MG v České republice

Původní britská automobilka MG je nyní součástí SAIC Group, největšího výrobce automobilů v Číně. Vývojové centrum MG se v současnosti nachází ve Spojeném království a výrobní závody v Číně.

MG v České republice

MG nabízí na evropských trzích několik modelů, které jsou k dispozici se spalovacími motory (ICE), plug-in hybridním pohonem (PHEV) i v čistě elektrických verzích (BEV), například Marvel R (k dispozici pouze jako BEV), HS ( k dispozici jako ICE a PHEV) a ZS (k dispozici jako ICE a BEV).

MG v České republice

Českým a Slovenským zákazníkům tak MG nabídne kompletní balíček prémiového designu, nejnovějších technologií a vysoké úrovně výbavy. Autobinck plánuje otevřít nová zastoupení MG v České republice a na Slovensku, očekává se v červnu 2022. Holandská skupina AutoBinck je jedna z nejstarších automobilových společností na světě. AutoBinck je zároveň jedním z největších nizozemských investorů v ČR. AutoBinck v současnosti působí v 8 zemích Evropy, a to v Nizozemí, České republice, Slovensku, Belgii, Maďarsku, Polsku, Rumunsku a Slovinsku.

Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button