Motorismus

Přestavba na klíč

Přestavba na klíč od Toyoty. Toyota ČR nabízí prostřednictvím své dealerské sítě certifikované přestavby svých užitkových vozů. Zájemci si tak mohou přímo u dealera objednat kompletní přestavbu na klíč podle svých potřeb a přání. U jiných značek je většinou potřeba kontaktovat separátně specializovanou firmu.

České zastoupení Toyoty v tuto chvíli spolupracuje již se 17 certifikovanými dodavateli. Certifikace přestaveb mimo jiné zaručuje, že zákazník nepřijde o záruku na vozidlo. Vše navíc dostane na jednom místě od objednání po dodání. Podrobná nabídka přestaveb k jednotlivým modelům včetně nabídkových listů je nově dostupná ve speciální sekci na webu toyota.cz.

Přečtěte si také

Přestavba na klíč: kempingová přestavba

Možnosti přestaveb jsou přitom velmi široké, zahrnují celou škálu vozů od složek integrovaného záchranného systému, přes úpravy pro řemeslníky nebo handicapované osoby až po výletní kempingové vestavby. 

Zákazník si může zvolit trvalou úpravu, nebo demontovatelnou přestavbu, kterou může například po letní kempovací sezóně odstranit a vůz opět používat pro práci. Právě demontovatelné řešení mnoho dalších značek v současnosti nenabízí.

Populární regálové přestavby zorganizují vnitřek vozu

Velmi populární jsou regálové přestavby, které v užitkových vozech pomáhají s organizací vnitřního prostoru. Uživatel tak už nemusí nic hledat a nářadí a materiál má stále na k tomu uzpůsobených místech. Vedle přestaveb pro běžné uživatele Toyota nabízí i speciální úpravy pro záchranářské složky. Těmi se zabývá například karlovarská firma Auto Eder. Ročně projdou její specializovanou dílnou desítky vozů.

Nejčastějším objektem přestaveb jsou modely Proace a Hilux, upravit se dají ale i další vozy, například RAV4. Vedle praktického hlediska je výhodou přestaveb také zhodnocení vozu. 

Videa s ukázkami najdete zde nebo zde.

Přečtěte si také

Back to top button