Zprávy

Personální změna v Daimler Trucks & Buses

Personální změna v Daimler Trucks a Daimler Buses. Od 1. července 2015 si Ulrich Bastert (55) a Till Oberwörder (44) vzájemně vymění své funkce.Oba dlouholetí manažeři koncernu Daimler během své mezinárodní kariéry působili na pozici generálního ředitele ve společnosti Mercedes-Benz Česká republika.

„Ulrich Bastert řídil během posledních osmi let velmi úspěšně marketingové a prodejní aktivity v divizi Mercedes-Benz Trucks.Pod jeho vedením se značka vynikajícím způsobem rozvíjela.Důležitou roli sehrál při zavádění nové generace nákladních vozů, která posunula Mercedes-Benz na vedoucí místo na trhu,“ říká Stefan Buchner, ředitel divize Mercedes-Benz Trucks.
 
Po svém příchodu do naší skupiny v roce 1985 zastával Ulrich Bastert různé manažerské funkce v oblasti prodeje a marketingu pro komerční vozidla.Je nepochybné, že díky svým rozsáhlým zkušenostem budeUlrich Bastertve své nové funkcipřispívat k celosvětovému růstu divize DaimlerBuses.
 
Till Oberwörder nyní převezme vedení prodeje a marketinguv divizi Mercedes-Benz Trucks.Do skupiny Daimler přišel v roce 1998. „Till Oberwörder je osvědčeným odborníkem na prodej a marketing komerčních vozidel.V průběhu svého tříletého působení vEvoBusuúspěšné vedl prodeje vozidel Setra a Mercedes-Benz – a zároveň přispěl k pozitivnímu obratu celé divize,“ říká Hartmut Schick, ředitel DaimlerBuses. „
 
Till Oberwörder také úspěšně připravil organizaci globálního prodeje a poprodejních služeb Daimler Buses na budoucnost. Díky svým mezinárodním zkušenostem je ideálním kandidátem pro navázání na úspěšnou práci svého předchůdce,“ dodává H. Schick.

Přečtěte si také

Back to top button