Různé

Barum získal ocenění 

Barum získal ocenění. Barum, tradiční česká značka pneumatik, získala ocenění Nejdůvěryhodnější značka roku 2023. Toto prestižní ocenění se uděluje na základě průzkumu spotřebitelských preferencí. Barum je nejdůvěryhodnější značka pro téměř třetinu spotřebitelů a nadále si drží status nejoblíbenější značky pneumatik mezi českými řidiči. Jde o dodatečný dárek k letošnímu 75. výročí založení značky.

Data z průzkumu ukázala, že Barum zůstává značkou, které čeští spotřebitelé důvěřují nejvíce. V průzkumu to uvedlo necelých 30 % respondentů, čímž Barum výrazně předstihl konkurenci. Větší důvěru ve značku projevily české řidičky, věří jí přes 32 % z nich.

Jsme velmi hrdí, že značka Barum je vnímána jako symbol důvěry a kvality. Toto ocenění odráží naše neustálé snahy o inovaci a dodržování závazku vytvářet produkty, které naplňují očekávání našich zákazníků. Moji radost násobí i skutečnost, že jsme cenu dostali zřejmě jako dárek k letošním 75. narozeninám značky. Vnímám ji jako ocenění pro všechny, kteří se v průběhu minulých téměř osmi dekád se značkou Barum spojili – ať už kolegové ve vývoji a výrobě, prodejci, ale i uživatelé, kteří na pneumatikách jezdí,“ uvedla Magda Nagy, ředitelka Divize marketing ve společnosti Continental Barum s.r.o.

Tento výsledek potvrzuje dlouhodobou snahu značky Barum o nabídku prvotřídních pneumatik za příznivé ceny. Značka Barum se stala Nejdůvěryhodnější značkou pneumatik ve všech krajích. Nejvyšší podíl důvěry získala v Kraji Vysočina (37,6 %) a v Karlovarském kraji (36 %).

Spolehlivé pneumatiky pro každé období

Ocenění Nejdůvěryhodnější značky roku 2023 znamená pro Barum potvrzení jejího vedoucího postavení na trhu. Oblibu potvrzuje i nedávný průzkum společnosti Continental Barum s.r.o., kdy až 68 % respondentů uvedlo, že někdy vlastnili pneumatiky Barum.  Nejoblímenejší modely v portfoliu značky jsou zimní pneumatiky Polaris 5, letní Bravuris 5HM ale i celoroční pneumatiky Quartaris 5. Všechny produkty kladou důraz na bezpečnost, skvělé jízdní vlastnosti a co nejlepší zákaznickou zkušenost. Značka Barum letos oslavila 75 let od svého založení a stále zůstává v popředí technologického vývoje v oboru pneumatik.

O průzkumu společnosti Atoz

Průzkum Nejdůvěryhodnější značka roku, prováděný agenturou Atoz ve spolupráci s výzkumnou agenturou NIQ, je významný průzkum spotřebitelských preferencí. Do letošního devátého ročníku průzkumu se zapojilo více než 4000 českých spotřebitelů, což dodává výsledkům značnou kredibilitu. Slavnostní vyhlášení proběhlo 9. listopadu 2023 na galavečeru v České národní bance. Toto ocenění může značka Barum používat až do podzimu roku 2024.

Zdroj
Barum
Back to top button