Silniční doprava

Dalších 5 vozidel Scania pro společnost TQM

Opavská společnost TQM – holding s.r.o. rozšiřuje svůj vozový park o 5 nových tahačů Scania. Dodávka nových tahačů je nejen součástí pravidelné obnovy vozového parku této společnosti, ale také i reakcí na narůstající poptávku po jejich dopravních službách.

Nová nákladní vozidla Scania R 450 v konfiguraci 4×2 společnost TQM nechala pro své řidiče nadstandardně vybavit a budou určeny k zajištění dopravní obslužnosti v rámci celé Evropy a střední Asie.

Opavský dopravce nakoupil první vozidla značky Scania v roce 2018. „Pravidelně obnovujeme náš vozový park a první dodávka nových tahačů Scania byla tehdy součástí právě této plánované obměny. Podmínkou nákupu bylo obnovení vozového parku o vozidla nové značky, která by splňovala naše interní kritéria, a to vynikající jízdní vlastnosti, spolehlivý provoz, kvalitní a dostupná servisní síť a v neposlední řadě atraktivita vozidel a jejich bezpečnost pro naše řidiče. Již tenkrát byl na trhu nedostatek řidičů nákladní dopravy a tímto krokem jsme je chtěli motivovat. Výběru předcházela podrobná analýza a my jsme se rozhodli pro Scanii. Získali jsme tak i možnost porovnání provozních aspektů těchto vozidel s dalšími vozidly, které tvoří náš vozový park,“ říká výkonný ředitel společnosti TQM – holding s.r.o. Ing. Jiří Mainuš.

„Byli jsme přesvědčeni o tom, že vozidla Scania se společnosti TQM vyplatí a osvědčí tak své kvality a spolehlivost i v rámci delšího časového horizontu. Opět proto děkujeme za projevenou důvěru a přejeme řidičům co nejvíce kilometrů bez nehod,“ říká prodejce nových vozidel Scania Rudolf Chodelka.

Ve spolupráci
transport-logistika.cz
Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button