Silniční doprava

Mercedes-Benz Actros Edition 2: 400kusová limitka jako výkladní skříň firmy

Pokud se chcete odlišit v záplavě Actrosů, máme pro vás tip v podobě speciální limitované edice, která přináší exkluzivní vzhled, individuální styl a obrovskou porci komfortu.

Je to už druhá podobná limitovaná edice, Edition 1 Mercedes představil při uvedení nové generace Actrosu. „Dvojka“ se od běžných Actrosů odlišuje až 40 prvky vnější a vnitřní výbavy i stylistických prvků známých z Edition 1.

Řídit, pracovat a žít v luxusním prostředí

Mezi dominanty exteriéru patří mimo jiné exkluzivní fólie na boční stěně s hvězdným vzorem, nápis „Edition 2“ na lakované sluneční cloně, emblém Actros vpředu, nápis Actros v horní části zadní stěny kabiny, čtyři přídavné světlomety LED ve sluneční cloně a tři pracovní světlomety LED za kabinou. Ze strany jsou nápadné vstupní schůdky z ušlechtilé oceli. Kryty nábojů kol s ochrannými kryty matic kol jsou rovněž z ušlechtilé oceli. Součástí výbavy je kromě toho také osvětlená hvězda značky Mercedes-Benz s černým pozadím ve spojení s rozmanitými ozdobnými mřížkami opatřenými tmavě chromovanou povrchovou úpravou. Vnitřní plochy světlometů jsou tmavě tónované.

Edition 2 je k dispozici pro všechny verze nejnovější generace Actrosu se dvěma nebo třemi nápravami, kabinou GigaSpace nebo BigSpace a s pravostranným nebo levostranným řízením. Lakování kabiny je libovolně volitelné a může být přizpůsobeno příslušným firemním barvám zákazníka. Příď je vždy lakována šedým metalickým odstínem Moonstone, což zaručuje snadnou rozpoznatelnost vozidla.

Komfort a bezpečí navíc

Sériová výbava speciální edice Edition 2 zahrnuje následujících šest paketů:

  • Safety Pack (bezpečnostní paket) s mnoha aktivními asistenčními systémy, které slouží aktivní bezpečnosti
  • Comfort Package (komfortní paket) s dekoračním osvětlením LED pro jízdu i odpočinek, se zrcátkem na holení, chladničkou, atd.
  • Driving Package (řidičský paket) s kůží obšitým volantem, elektricky ovládanou sluneční roletou a mnoha dalšími prvky
  • Sight Package (paket pro skvělý výhled), mimo jiné s bi-xenonovými světlomety, senzorem deště pro stěrače a se zadními svítilnami LED Media Package (multimediální paket) s audiosystémem, držákem notebooku a přídavnou elektrickou zásuvkou 12/15 V
  • Paket Extra Line s obrysovými světly LED na systému MirrorCam, ukazateli směru LED a uvítacím osvětlením
Actros 1863 LS, 4×2, OM 473, R6, 15,6 l, Euro VI, D, 460 kW (625 PS), 3000 Nm Actros 1863 LS, 4×2, OM 473, inline 6, 15.6 l, Euro VI, D, 460 kW (625 hp), 3000 Nm

Kromě toho jsou pro Actros Edition 2 nabízeny také individuálně konfigurovatelné servisní pakety a na míru střižená řešení v oblastech leasingu, financování a pojištění. Mezi servisní pakety patří i nová servisní smlouva Mercedes-Benz CompleteMile se splátkami na základě opravdu ujetých kilometrů.  

Přečtěte si také

Back to top button