Silniční doprava

PRORESALE: 20 let specialisté na dopravní techniku

V květnu oslavila firma Pro Resale, a.s. výročí 20 let působení na trhu a do dalších let vstupujeme s mottem: S RESPEKTEM K MINULOSTI / S DYNAMIKOU VSTŘÍC BUDOUCNOSTI.

Za uplynulých 20 let se nám podařilo vyrůst z lokálního poskytovatele financování na jednu z nejvýznamnějších společností působících v oblasti komplexních služeb pro firmy nejen z oblasti dopravy, spedice a logistiky. Portfolio dostupných služeb se postupně rozšířilo ze segmentu poskytování leasingů a úvěrů o prodej, výkup a dovoz nové a použité dopravní techniky, kam patří tahače, návěsy kamiony, přívěsy i dodávky, dopravcům nabízíme pronájem návěsové techniky.

V oblasti poskytování financování kromě spolupráce s předními bankovními leasingovými společnostmi nabízíme našim zákazníkům i možnost využití vlastní in-house leasingové společnosti Pro LeaseKredit, spol. s r.o.. Ke všem nabízeným produktům přidáváme komplexní pojistnou ochranu v kooperaci s pojišťovací společností PS ASSISTANCE, s.r.o. Tým zkušených obchodních zástupců pokrývá prostřednictvím husté pobočkové sítě území celého Česka a ve vlastním areálu v Ostrovačicích u Brna prodává každoročně více než 700 ks techniky.

Působení celé skupiny se člení na několik oblastí:

  • prodej použité a nové dopravní techniky
  • výkup tahačů, kamionů, návěsů a přívěsů
  • dovoz dopravní techniky – spolupracujeme s ověřenými partnery a k dováženým vozidlům vyřídíme veškeré formální záležitostí spojených s registrací
  • pronájem návěsů umožňuje provozování techniky na předem stanovenou dobu bez nutnosti nákupu techniky nebo financování úvěrem / leasingem. Služby spojené s provozováním návěsu jsou zahrnuty ve splátce nájmu (silniční daň, ALL RISK pojištění, případně pneuservis v předem dohodnutém rozsahu)
  • financování dopravní techniky, osobních vozidel, strojů a zařízení. Financování nabízíme i společnostem, které při pořizování investičních záměrů narážejí na různé omezující faktory (především rok výroby předmětů, počet najetých km, krátká podnikatelská historie apod.) a nejsou tak schopny dosáhnout na běžné formy bankovního nebo leasingového financování.
  • pojištění – možnost sjednání komplexního pojištění vztahující se nejen k dopravní technice

Jsme právem hrdí, že si celý tým naší společnosti dlouhodobě udržuje přátelské vztahy a vydává maximum svých možností a schopností, díky čemuž můžeme bez obav hledět do budoucnosti. Děkujeme všem našim klientům, obchodním partnerům a dodavatelům a těšíme se další úspěšnou spolupráci. Najdete nás na našich stránkách www.proresale.cz / www.proresale.rent i na sociálních sítích Facebook, Instagram a Linkedin.

Back to top button