Zprávy

System Alliance Europe znovu zaznamenala nárůst počtu zásilek

Evropská aliance v oblasti sběrných služeb přepravila v loňském roce celkem 4 044 784 zásilek. To je o 3,37 procenta více než v roce 2015. Tonáž v uplynulém roce dosáhla hodnoty 1,602 mil. tun.

„Nadále můžeme pozorovat trend směřující k nižší hmotnosti zásilek. Cíl, který jsme si stanovili ve výši 4,1 mil. zásilek, jsme plně nesplnili, ale přesto to byl pro naši alianci úspěšný rok,“ říká Uwe Meyer, jednatel společnosti System Alliance Europe. „V tomto roce počítáme vzhledem k výpovědi ze strany společnosti Raben v Německu a Polsku s výsledkem pohybujícím se mírně nad 4 miliony zásilek,“ dodává Meyer. Díky otevřené struktuře evropské aliance nevznikají v Německu ani v Polsku žádná „bílá místa“.
V květnu schválí valná hromada nový strategický dokument, kterým bude stanoveno směřování do roku 2020. Očekáváme rozšíření území i servisu.
V současné době spolupracujeme s 61 partnery, kteří zastupují 32 evropských zemí se 195 provozy.
 
System Alliance Europe spojuje kompetenci vedoucích spedičních společností střední velikosti. Pokud se zákazník obrátí na svého regionálního přepravce, získá kompletní odborné vědomosti evropské platformy sběrné dopravy zboží. Vysoké standardy kvality, transparentní procesy a spolehlivá přeprava jsou zaručeny organizačními a informačně technickými směrnicemi.
 
Další informace najdete na domovské webové stránce: www.systemallianceeurope.net.

Přečtěte si také

Back to top button