Železniční doprava

PKP CARGO INTERNATIONAL převzala první lokomotivu 753 s novým brandingem

Společnost PKP CARGO INTERNATIONAL (dříve AWT), člen skupiny PKP CARGO, která je předním logistickým operátorem v Evropě, dnes v České Třebové převzala první lokomotivu řady 753 s novým vizuálem. Pravidelnou opravu a nový nátěr lokomotivy provedla společnost CZ LOKO.

Lokomotiva řady 753 společnosti PKP CARGO INTERNATIONAL má stejný vizuál jako lokomotivy mateřské společnosti PKP CARGO v Polsku. V rámci zachování jednotného vizuálního stylu vozového parku PKP CARGO INTERNATIONAL budou postupně všechny lokomotivy a železniční vozy barevně sjednoceny.

Zajímavostí je netradiční odstín nátěru střechy, který je typický pro všechny lokomotivy PKP CARGO. Díky zkušenému týmu pracovníků lakovny proběhly práce v požadované kvalitě i časovém horizontu. Pro vrchní nátěry byly použity polyuretanové nátěry. Grafická loga a technické popisy lokomotivy jsou zhotoveny polepením vinylovou folií.

„Nový nátěr naší lokomotivy v barvách mateřské skupiny PKP CARGO je dalším krokem v pokračujícím rebrandingu společnosti. Společný název a vizuál PKP CARGO INTERNATIONAL společností skupiny má lépe odrážet naše působení na železnicích v EU a těsné sepětí se skupinou PKP CARGO. Díky jednotnému brandingu všech lokomotiv budeme ještě lépe rozpoznatelní na evropských trzích a flotila v modrých barvách přispěje k posílení naší pozice v oblasti poskytování logistických služeb na mezinárodním dopravním trhu,“ říká Maciej Walczyk, předseda představenstva PKP CARGO INTERNATIONAL.

Již 11. listopadu tohoto roku převzala společnost první opravené železniční vozy řady Falls s novým modrým brandingem. Opravy a nátěry těchto vozů provedly Opravny vozů PKP CARGOTABOR v polském Kluczborku.

Přečtěte si také

Back to top button