Logistika a sklady

Nová pobočka STILL ČR v Olomouci

Nová pobočka STILL ČR v Olomouci. Společnost STILL ČR, která je expertem na intralogistiku, v Olomouci slavnostně otevřela svou nejnovější pobočku.

Akce Grand Opening Olomouc se nesla převážně v duchu automatizace a začala ceremoniálem přestřižení pásky, netradičně oživeným efektním příjezdem robotických vozíků, které hostům doručily až před podium nůžky k tomuto úkonu. Kromě odborné veřejnosti a novinářů nechyběli ani významní hosté z vedení společnosti STILL i skupiny KION Group. Součástí programu byly ukázky skladové automatizace a předvedení bezpečnostních a asistenčních systémů. 

Nová pobočka v Olomouci, kterou zákazníci najdou na adrese EAST Park Olomouc Bystrovany, hala C, je pro STILL ČR velmi důležitá. Specialista na intralogistiku tím otevírá novou, moderní pobočku na Moravě. Společnost se tak chce co nejvíce přiblížit zákazníkům a nabídnout jim své služby při návrhu intralogistických řešení, včetně automatizace, a také špičkový servis s rychlými reakčními časy.

Moderní prostory pro špičkové služby

Výstavba prostor byla zahájena v dubnu 2023. Nový areál firmy se pyšní celkovou rozlohou téměř 3800 m2 a zaměstnancům poskytuje kanceláře i sklady. Tomáš Hnízdil, obchodní ředitel STILL ČR, k otevření pobočky ve svém úvodním proslovu uvedl: „Naše vozíky zákazníkům již 31 let pomáhají v manipulaci s těžkými náklady. Těší nás, že je o naše služby na Moravě zájem, a právě proto jsme se rozhodli pro výstavbu nové pobočky v Olomouci. Zkracujeme tím dopravní vzdálenosti k zákazníkům a šetříme nejenom čas a náklady, ale také množství emisí z dopravy.“

Je to moderní multifunkční prostor, který nám umožní poskytovat ještě lepší služby. Máme zde prostorné kanceláře, pro školení a tréninky týmu, pořádání jednání i prezentace našich řešení a služeb máme k dispozici moderně zařízené prostory a také novou, špičkově vybavenou dílnu. Počítáme i se vznikem showroomu pro řešení automatizace,“ popisuje Jan Weiss, regionální ředitel STILL ČR.

Akce se zúčastnili také významní hosté, například Frank Müller, senior vicepresident sales & service business development STILL, a ze skupiny KION Group pak Jindřich Kotyza, senior vicepresident Eastern Europe and Middle East & Africa, ITS EMEA, a Florian Clement, vice president sales & service sub-region Visegrád, ITS EMEA.

Nový showroom představí automatizaci i bezpečnost

Na pobočce budou k vidění nejnovější trendy v automatizaci a bezpečnostních prvcích. V nové pobočce jsme také připravili expozici repasované techniky a širokou nabídku vozíků k pronájmu, které budou k dispozici s krátkým reakčním časem,“ popisuje Jan Weiss. 

Právě stálá ukázka automatizace může firmám, které mají o zájem o její implementaci, pomoci rychleji tuto technologii pochopit a lépe tak popsat své potřeby odborníkům. Ukázky a prezentace o možnostech automatizace i bezpečnostních řešeních si užili i přítomní účastníci. Nechybělo ani komentované mytí vozíků mobilní myčkou STILL ČR, představení servisu nebo repasované techniky. Součástí programu byla také skvělá kouzelnická show a večer uzavřel koncert dívčího elektrického smyčcového tria INFLAGRANTI.

Zdroj
STILL ČR

Přečtěte si také

Back to top button