Motorismus

Roadshow Citroën Experience startuje 15. září a ukáže poprvé v ČR novinku Citroën C3 Aircross

Letošní ročník akce Citroën Experience se bude konat u obchodních center na 25 místech po celé České republice v termínu od 15. září do 15. října.

Pro dospělé nabídne možnost vyzkoušet si některé z posledních novinek značky Citroën – Citroën C3 s integrovanou Full HD kamerou, Citroën C-Elysée s praktickým zavazadelníkem, sedmimístný Grand C4 Picasso a až 9 místný Citroën Spacetourer. Malí návštěvníci se mohou vydovádět na skákacím hradu nebo si projet některou ze závodních tratí na velké autodráze.
 
Poprvé bude v ČR možnost si prohlédnout poslední novinku značky Citroën, nové kompaktní SUV C3 Aircross, vůz, který se vyznačuje originálním SUV exteriérem a příkladnou prostorností a variabilitou v interiéru.
 
Co tedy udělat, když máte zájem o testovací jízdu? Na www.citroen.cz vyhledat termín, který vyhovuje a vybrat si vozy na vyzkoušení. Pak zarezervovat hodinu, kterou obratem potvrdíme. A to je vše. Kamion s pohodlným zázemím a chutným občerstvením bude k dispozici všem návštěvníkům od 10 do 18 h. Vyškolený personál pomůže při předání vozidla, i během jízdy.
 
Každý den nabízí 105 testovacích jízd v pohodlných a moderních vozech Citroën, tak proč si je zdarma nevyzkoušet! Navíc, všichni účastníci testovacích jízd jsou automaticky zařazeni do slosovací soutěže o zapůjčení vozu Citroën Grand C4 Picasso na měsíc.
 
Podívejte se, kdy roadshow Citroen Experience projíždí Vaším městem, těšíme se na Vás.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button