Motorismus

FORD TRUCKS má v Česku dalšího autorizovaného partnera, otrokovickou firmu BC LOGISTICS

Společnost BC LOGISTICS, která patří k významným českým logistickým společnostem, se stala autorizovaným servisním partnerem pro nákladní vozidla FORD TRUCKS. V Otrokovicích tak vzniklo již 14. servisní místo v České republice.

Od letošního února rozšířila značka FORD TRUCKS jak okruh svých zákazníků, tak i servisní síť. Společnost BC LOGISTICS, která patří mezi významné české logistické společnosti, a jednou z jejich hlavních náplní je komplexní řešení logistiky pro výrobce pneumatik Barum Continental, zakoupila do své flotily 2 nové nákladní tahače FORD F-MAX a zároveň se stala autorizovaným servisním partnerem.

Přečtěte si také

„V našem sídle v Otrokovicích máme se servisem nákladních vozidel bohaté zkušenosti. Servisujeme zde jak vlastní flotilu, tak i vozidla našich zákazníků. Autorizaci pro značku FORD TRUCKS vítáme a věříme, že se naše spolupráce bude dále rozvíjet“, sdělil po podpisu smlouvy Roman Kaňovský, obchodní ředitel společnosti BC LOGISTICS.

„Naše servisní síť čítá celkem 11 smluvních partnerů, kteří obsluhují 14 autorizovaných servisních míst. Jsme velmi rádi, že se ke značce FORD TRUCKS připojil takový partner jako BC LOGISTICS. Vzhledem k potenciálním zákazníkům v rámci regionu jihovýchodní Moravy je servis v Otrokovicích perfektní místo. Věříme také, že se tímto krokem dají do pohybu další aktivity vedoucí k upevňování pozice značky FORD TRUCKS v České republice“, komentuje nové partnerství výkonný ředitel českého zastoupení Jiří Kašpárek.

V roce 2021 kromě společnosti BC LOGISTICS začal se značkou FORD TRUCKS spolupracovat také zkušený servis v oblasti nákladních vozidel, AUTO HELUS, který pro tuto spolupráci realizuje ve svém největším servisním místě v Ejpovicích.

Přečtěte si také

Back to top button