Motorismus

Iveco Bus na UITP 2013 o mobilitě a městské dopravě

Iveco Bus představuje nový název značky, nejnovější vozidlo pro hromadnou přepravu osob, služby a inovativní řešení na 60. ročníku světového kongresu a výstavě UITP o mobilitě a městské dopravě v Ženevě (Švýcarsko) ve dnech 26. až 30. května 2013.

Výstavu pořádá UITP (Mezinárodní asociace veřejné dopravy), což je mezinárodní síť úřadů a provozovatelů v oblasti veřejné dopravy, klíčových osob rozhodujících o dopravní politice, vědeckých institucí a výrobních a servisních subjektů veřejné dopravy.
Iveco Bus se výstavy účastní se svým stánkem o rozloze 450 metrů čtverečních vedle FPT Industrial. Stánek evokuje atmosféru komfortu a designu, které patří ke klíčovým silným stránkám Iveco Bus. Prvky jako jsou měkké tvary a křivky se inspirují oblým tvarem loga Iveco “I”, které sděluje myšlenku příjemného a přátelského prostředí.Kongres a výstava se zaměřuje na městskou mobilitu. Zástupci světové komunity pro udržitelnou mobilitu se v rámci pěti dnů účastní kongresových zasedání a výstav v oblasti mobility a městské dopravy, a Expo fór, kde diskutují a jednají o budoucím obchodním modelu pro tento sektor. 
 
K největším zajímavostem na stánku patří: zcela nový městský autobus URBANWAY, první vozidlo v nabídce Iveco Bus pro hromadnou přepravu osob s motorem splňující normy Euro VI, a to ve 12-metrové verzi; prostory FPT Industrial s tlumičem výfuku autobusu Euro VI a sekce věnovaná hybridní technologii, která předvádíhybridní motorTector 7 s výkonem až 286 koní spolu s generátorem a elektromotorem z řady sériových hybridních pohonů Iveco Bus. Nabídku Iveco Bus na výstavě doplňuje informační středisko včetně centra služeb pro zákazníky.
 
 

Přečtěte si také

Back to top button