Motorismus

NH Car otevřel v Praze na Strahově nový autosalon užitkových vozů Volkswagen

Strahovský autosalon je nejnovějším showroomem podle nového konceptu dealerství Volkswagen Užitkové vozy na území České republiky. Naleznou v něm zástupce kompletní produktové řady od nejmenšího modelu Caddy přes legendární „Téčko“ až po praktický Crafter včetně nové obytné verze Grand California.

„Projekt samostatného autosalonu pro značku Volkswagen Užitkové vozy společnosti NH Car na pražském Strahově je dalším významným milníkem v rozšiřování a zkvalitňování naší prodejní a servisní sítě,“ říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika.

Zákazníci mají v novém dealerství k dispozici nejen veškeré prodejní služby, ale také profesionální servisní zázemí včetně certifikované lakovny a klempírny. Autosalon Volkswagen Užitkové vozy na Strahově je prvním projektem na území České republiky realizovaným podle nového brand konceptu značky.

„Náš strahovský autosalon značky Volkswagen Užitkové vozy je nejnovějším svého druhu v celé České republice,“ říká Ondřej Kračmar, vedoucí prodeje automobilů značky Volkswagen ve společnosti NH Car. „Na ploše více než 222 metrů čtverečních vystavujeme šest užitkových vozidel od nejmenšího modelu Caddy přes Multivan a Amarok až po největší obytný model Grand California na podvozku Crafteru. Náš tým zkušených prodejců je připraven poskytnout všem klientům komplexní poradenství včetně speciálních úprav a přestaveb, aby od nás odjížděli v užitkových vozech, které dokonale splňují jejich požadavky.“

Společnost NH Car působí na českém automobilovém trhu od roku 1991 a s ročním prodejem 6000 nových vozidel a 1000 ojetých vozů patří mezi nejvýznamnější hráče v tomto oboru. NH Car nabízí ve třech pražských provozovnách s pěti autosalony na Strahově, na Černém Mostě a v Malešicích nové automobily čtyř různých značek včetně autorizovaného servisu, který je zajišťován i pro vozy dalších dvou značek. V Malešicích naleznou zákazníci Centrum ojetých vozů.

Back to top button