Motorismus

Nové pneumatiky od Goodyear

Nové pneumatiky od Goodyear. Společnost Goodyear posiluje sortiment pneumatik pro lehká užitková vozidla a rozšiřuje nabídku pneumatik Cargo v segmentu prémiových řad značky. Cargo jsou spolehlivé pneumatiky nejvyšší kvality, které dopravcům pomáhají snižovat prostoje a udržovat jejich vozidla neustále v provozu.

Během letošního roku Goodyear uvede na trh celkem 24 nových rozměrů pneumatik řad EfficientGrip Cargo 2, Vector 4Seasons Cargo a UltraGrip Cargo. Pokračuje tak v uspokojování vysokých požadavků zákazníků na trhu letních, celoročních a zimních pneumatik, pro jejichž vozidla nabízí ve všech ročních obdobích až 89% pokrytí. Portfolio pneumatik Goodyear pro lehká užitková vozidla tak dnes již představuje jednu z nejucelenějších nabídek na trhu.

Přečtěte si také

Očekává se, že trh s prémiovými pneumatikami pro lehká užitková vozidla do roku 2028 vzroste o 4,2 %. To poskytuje příležitost pro další zvyšování efektivity díky prvotřídním výrobkům a řešením.

Originální výbava

Pneumatiky Goodyear volí pro svá lehká užitková vozidla někteří přední výrobci originálního vybavení. Například Volkswagen si nedávno vybral Goodyear jako svého dodavatele pneumatik pro vozy ID.Buzz a ID.Buzz Cargo. Také modely Sprinter a EQV společnosti Mercedes-Benz jsou vybaveny nejnovějšími pneumatikami Goodyear jako originální výbavou ve všech třech sezónních provedeních.

Portfolio produktů Goodyear splňuje nejvyšší nároky, zaznamenává řadu konkrétních úspěchů v mnoha testech pneumatik a vzbuzuje důvěru dopravců i výrobců originálního vybavení. Časopis Auto Bild Reisemobil pneumatiky Vector 4Seasons Cargo hodnotí takto: „Všestranné určení a bezpečné jízdní vlastnosti za všech povětrnostních podmínek, stabilní boční přilnavost, krátká brzdná dráha na mokru, dobrý jízdní komfort.“ Také Promobil pneumatiky doporučuje a popisuje je takto: „Velmi ovladatelné, s bezpečným chováním při jízdě s krátkou brzdnou dráhou a dobrou odolností vůči aquaplaningu na mokrém povrchu.“

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik Goodyear v Evropě, uvedla: „Věříme, že trh s lehkými užitkovými vozidly bude v průběhu tohoto desetiletí nadále růst, proto Goodyear pokračuje v inovacích a zavádí do tohoto specifického segmentu speciální technologie. Díky prémiovým pneumatikám, které nabízejí spolehlivost a odolnost, mohou dopravci dosahovat úspor daných kratšími prostoji. Zejména naše celoroční řešení v podobě pneumatik Goodyear Vector 4Seasons Cargo dává dopravcům v mnoha částech Evropy jistotu, že mohou využívat ty správné pneumatiky pro své konkrétní potřeby, a to po celý rok.“

Zdroj
Goodyear

Přečtěte si také

Back to top button