Motorismus

Pick-up Mitsubishi L200 dostal silnější motor a 7letou záruku

M Motors CZ představuje pro český trh dvě novinky v podobě druhé výkonové varianty modelu L200 Plus disponující výkonem 173 k a točivým momentem 502 Nm. Od 17. února tento pick-up kryje tovární záruka prodloužená na 7 let nebo 150 000 km.

K navýšení výkonu motoru ze současných 150 na 173 k pomohl čip tuning od společnosti Steinbauer. Jednotka je přizpůsobena přímo na parametry naší L200, kdy přináší významné zlepšení parametrů, při zachování plynulého průběhu v celém spektru otáček. Certifikace je zaručena schváleními TÜV Austria a Ministerstva dopravy ČR.

„Výkonem se přibližujeme naší nejhlavnější konkurenci, ovšem hodnotou krouticího momentu jsme nyní nejlepší. Ve spojení s nízkou hmotností našeho vozidla je to příslib velmi slušné dynamiky, na kterou zákazníci budou jistě pozitivně reagovat,“ dodává Vladimír Hejna.

V zákaznickém ceníku budou tyto vozy označeny jako verze L200 Plus. Současně bude v zákaznickém ceníku tato možnost také komunikována jako doplňkový výkonový paket. Jako dodatečně montované příslušenství bude tedy mít cenu 31 900 Kč vč. DPH.

Prodloužená záruka na 7 let / 150 000 km zaručuje svému majiteli, resp. vozidlu krytí v rozsahu plné tovární záruky. Při vzniku závady jsou opravy na rozdíl od originální záruky výrobce propláceny v komerčních cenách. Podobné podmínky nikdo z našich konkurentů stále nenabízí.

Back to top button