Motorismus

Úspěšná spolupráce mezi Renault Trucks a BC LOGISTICS

Spolupráce mezi společností BC LOGISTICS, s.r.o. a značkou Renault Trucks úspěšně pokračuje i v letošním roce, kdy se vozový park otrokovického dopravce rozrostl o 11 vozidel řady T.

Klíče od prvních modelů T si z rukou generální ředitele Volvo Group Czech Republic, s.r.o. Roberta Grozdanovského převzal majitel společnost Antonín Sieklik. Renault Trucks a BC Logistic navazují na dlouholetou vzájemnou spolupráci tentokrát prostřednictvím 11 vozidel nové modelové řady T, která rozšířila flotilu tohoto významného dopravce. Vozidla budou nasazena do provozu v rámci zemí Evropské unie při přepravě pneumatik a automotive produktů.
 
BC Logistics sází na modely T 460 k a T 480 k HIGH SLEEPER CAB, které jsou vybaveny systémem Optifleet pro správu vozového parku. Model T 480 k HSC nabízí zcela rovnou podlahu, dostatek prostoru, úložných schránek a poskytuje vysoký komfort za volantem, což ocení především oba řidiči, kteří se budou za volantem tohoto modelu při dálkových trasách střídat. Nově předaná vozidla byla dodána společně se servisní smlouvou Excellence.
 
Při této příležitosti společnost Volvo Group Czech Republic oficiálně převzala od koncernu BC Logistic, do kterého spadá i bývalý dealer RS Trucks, servisní aktivity Renault Trucks v Ostravě. Volvo Group tak nyní zaštiťuje poprodejní služby pro své zákazníky na Moravě ve vlastních servisních centrem.
 

Přečtěte si také

Back to top button