Zprávy

Nová tvář a nová éra Truck Areny

Truck Arena 2016 se přesouvá do moderního motoristického komplexu Slovakiaring (při Orechové Potôňi) a bude se tu konat 29. – 31. 7. 2016.

Časy největší slávy mělo největší setkání autodopravců na Slovensku Truck Arena v Piešťanech za sebou. Byla by škoda, kdyby taková výjimečná akce zanikla, proto jsme s potěšením přijali informaci, že se jeden z největších srazů autodopravců ve střední Evropě – Truck Arena 2016 – přesouvá do moderního motoristického komplexu Slovakiaring (při Orechové Potôňi) a bude se tu konat 29. – 31. 7. 2016.
 
V moderním centru motorsportu na Slovakiaringu připravili pro tuto akci skvělé podmínky a přijde i Buggyra tým předvést své úpešné speciály, se kterými soutěží v Evropském poháru (FIA European Truck Racing Championship). V ročníku 2016 si zatím počínají velmi dobře a Adam Lacko má našlápnuto na velmi dobrý výsledek. BUGGYRA INTERNATIONAL RACING SYSTEM má celkově letos velmi dobré výkony.
 
Všichni příznivci Truck Areny a autodopravy právě v tomto ročníku svou účastí rozhodnou o dalším směřování této akce. Cílem organizátorů je dát akci novou tvář s větším důrazem na motorismus a trucking. Truck Aréna se bude tedy více orientovat na automobilovou techniku ​​a vše co souvisí s autodopravou, dopravní technikou a službami. Další aktivity se soustředí na podporu a prezentaci speciálně upravených tahačů, nákladních vozidel a dodávek nejen pomalování airbrushem, ale i tuningovými úpravami. Novou tvář Truck Areně dodá větší spolupráce s firmami, které sem mohou vyslat celé své týmy pracovníků a pojmout účast nejen jako odmenu pro pracovníky a jejich rodiny, ale i formou účasti v mnoha soutěžích, zviditelnit svou firmu. Návrat k soutěžím trucků bude právě tím, co v předešlých ročnících chybělo, protože v piešťanské loděnici se nedaly pořádat žádné jízdy. Na Slovakiaringu jsou pro to ideální podmínky. A bude i spanilá jízda, která bývá kořením setkání autodopravců.
 
S novou tváří přichází i nová éra Truck Areny. Přijďte i s rodinami a přáteli, bude to parádní jízda!

Přečtěte si také

Back to top button